Home / Cultuur / Het geschiedenismuseum van Barcelona
Feature

Het geschiedenismuseum van Barcelona

Het geschiedenismuseum van Barcelona beschikt over 2000 jaar aan geschiedenis een geeft een fascinerende kijk op de eerste beginselen van de stad. Het is een echte must voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Barcelona en de oorsprong van de stad.

 

 

Het museum is gelegen aan Plaça del Rei in Barrio Gòtic, maar heeft verschillende panden die u in een en dezelfde tour kunt bezoeken. De tour begint in de kelder van Casa Clariana Padellàs, waar u doorheen kunt lopen en meer te weten zal komen over de Romeinse ruïnes die uit de stad ‘Barcino’ komen, uit 10 jaar v.C. Deze ruïnes bedekken een gebied van 400 m² die helemaal tot aan de kathedraal lopen. Ook kunt u hier verschillende videos bekijken zodat u een beter beeld krijgt van hoe het dagelijks leven van de Romeinen was in de stad.

Vind nu uw accommodatie!

 

De tour neemt u daarna mee naar Palau Reial Major, waar u tentoonstellingen van de stad tijdens de Middeleeuwen kunt bekijken. Het eindigt met een bezoek aan de St. Agatha Chapel en Tinell Hall, waarvan het wordt gezegd dat Christopher Columbus zijn eerste ontdekking van Amerika rapporteerde aan koning Ferdinand en koningin Isabella.

Een bezoekje aan het geschiedenismuseum van Barcelona is perfect als u even de drukte op de Ramblas wil ontvluchten, plus het geeft u een groot overzicht en een intrigerende kijk op de oorsprong van de stad Barcelona. Het museum biedt een groot inzicht over hoe het leven in Barcelona ooit is begonnen en hoe het zich heeft ontwikkeld door de jaren heen.

Openingstijden van het geschiedenismuseum van Barcelona:

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 – 19:00

Zondag: 10:00 – 20:00

Prijzen:

Volwassenen €7

Concessies €5

Gratis entree voor kinderen onder de 16 jaar, eerste zondag van de maand en elke zondag vanaf 15:00.

Hoe is het te bereiken:

Adres: Plaza del Rey, s/n 08002 Barcelona, Spain.

Metro: L1 (Catalunya), L3 (Liceu), L4 (Jaume I or Urquinaona)

Bus: 17, 19, 40 and 45

Voor meer informatie, kijk op de website.

 


Bekijk grotere map

 

 

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur museum-nl

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven