Home / Itineraries / Barcelona med børn
barcelona with kids

Barcelona med børn

Du tager til Barcelona med dine børn, og du tænker på, hvad vil du kunne gøre for at glæde hele familien! Vi ved, at det kan være vanskeligt, især når du ikke kender det sted, som du besøger. Det er derfor, at vi har samlet et par aktiviteter at lave samt steder at spise og sove i løbet af dit ophold! Du er velkommen til at klikke på de linkede aktiviteter, hvis du ønsker mere information om dem, og her vil  du også kunne købe billetterne. Vi håber du vil nyde vores Barcelona med børn rejseplan!

Element 2Ting man kan lave

Start dit ophold i godt humør ved at besøge Barcelonas akvarium i Port Vell, som er en af børnenes favoritter! Akvariet har en 80m lang haj tunnel, 11.000 fisk samt særlige børne aktiviteter. Vi har besluttet at ligge denne aktivitet ind om morgenen, da det er off-peak timer og ville være mindre hektisk for dine børn. På samme note kan du også tage dem til Barcelona zoo og ende i Ciutadella Park til en picnic ved frokosttid! Og hvorfor ikke tage en bådtur på dammen midt i parken eller besøge den fuldskalede mammut.

For noget lidt mere lærerigt er der det interaktive CosmoCaixa museum, som er en legeplads for børn i alle aldre. Museet har videnskabelige teorier tilgængelige for børn. Der er nogle installationer dedikeret til dem som Planetariet og Wonderful Click. Ydermere, hvis du gerne vil besøge Barcelona, men og ved, hvordan det nemt kan trætte med børn, så kan en Double-Decker turistbus være løsningen for dig. Som et plus vil det være ret sjovt for dem, men også for dig!

Tibidabo park; Barcelona-Home

Tibidabo forlystelsespark

Efter frokost, hvad med noget helt afslappende her? Du kan gøre dine små glade ved at besøge Camp Nou Stadium, hvis de er fan af fodbold, men endnu mere, hvis de er fan af FC Barcelona. Hvis ikke dette er tilfældet, er der chokolademuseet. Det vil lære jer historien om chokolade fra den tidligste oprindelse til sin ankomst i Europa. Hvilken bedre måde at få dem til at føle sig som værende i Charlie og chokolade fabrikken. Du kan på forhånd reservere billetter til chokoladefigurskurser og til lektioner i at lave desserter. Nu, hvad er mere sjovt end stranden? Til en eftermiddagssnack kan du medbringe alle de ting, de kan lide at lege med, og i mellemtiden selv slappe af og få noget tan under den catalanske sol! Ved siden af Olympic finder du et edderkoppenet, som de kan lege og klatre på.

Til aften kan du tage svævebanen fra Port Vell til Montjuic for at besøge slottet, men først og fremmest for at se det magiske springvands storslåede lysshow. Noget sjovt, som dine børn vil elske,  er Tibidabo Park. Du kan nyde masser af attraktioner på syvende niveauer, og det store fugleperspektiv vil give dig en fantastisk udsigt over Barcelona.

Ønsker du at have lidt privat og romantisk tid kun for dig og din partner? Hvorfor så ikke overveje at ansætte en professionel barnepige? Little Prince International Nannies er et flersproget barnepigeagentur, der kan hjælpe dig med at finde en god person, der vil tage sig af dine børn på dit hotel eller i din lejlighed.

Element 3Hvor man kan spise

 

Efter alle disse aktiviteter må dine små og dig selv være helt sultne. I dette afsnit præsenterer vi et par familievenlige restauranter i Barcelona, som du og dine børn vil nyde.

Pudding; Barcelona-Home

Pudding Barcelona

Pudding Barcelona

Inspireret af den magiske verden af Lewis Carroll’s Alice i Eventyrland, er Pudding helt sikker på at hypnotisere dine sanser, med sin dramatiske indretning og sit lækre slik. De har lækre hjemmelavede kager og gulerodskager og humongous røde svampe vokser op til loftet.

Cosmo

Cosmo vil sørge for, at de kun giver det bedste til dig og din familie. Deres politik er at få forsyninger fra lokale opdrættere, landmænd og fiskere inden for en 100 km radius. Deres mad virker altid rigtig tiltalende og farverig, som kun kan være et skub for børnene at spise sundere.

Semproniana

Du vil helt sikkert nyde denne restaurant, som er mere på den gastronomiske note. Men rolig, dine børn vil stadig have masser at spise. Du kan nemlig tilpasse din menu, dele retter eller nyde dem selv. Det hele afhænger af din appetit eller hvad du virkelig vil spise. En lille bonus er, at de også har workshops for dig og dine børn. Det hele handler om god mad og sjov på Semproniana.

Element 1Hvor man kan bo

Tag et kig på vores familie venlige lejligheder i Barcelona:

Family friendly apartment in Gracia 2To-værelses lejlighed i Graçia

Denne lejlighed er perfekt til en familie, der ønsker at bo i et roligt område, men stadig i centrum af byen. Fuldt møbleret, og specielt med køjesenge, vil denne lejlighed være fantastisk til en familie med små børn. Med ideel indretning af køkkenet og opholdsstue sammen, er det let at se på børnene mens du laver mad!

Fra 88€ / NAT| 45m2 | License: HUTB-001663

Rent ComfortableLejlighed nær Sagrada Familia

Perfekt til en familie på 5, tilbyder denne lejlighed tre soveværelser og en stor opholdsstue. Området er stort nok til, at en familie kan hygge sig og skabe minder. Du vil ikke spilde din tid, når du udforsker disse to badeværelser!

Fra 77€ / NAT | 90m2  License: HUTB-006663

 

Villa med pool og have i Montjuic

Har du en meget stor familie, som du bare ikke kan tage på ferie uden? Denne stilfulde og moderne villa tilbyder alt, hvad du måske vil have til en familieferie.  Med plads til op til 10, er der en chance for at denne smukke villa vil stoppe dig fra at få udforsket Barcelona! For de dage, du ikke ønsker at bruge mange penge, kan din familie slappe af i jeres egen pool.

Fra 157 €/ NAT| 150m2 | License: HUTB-009161

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

itineraries-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top