Home / Bedste steder / Instagram spots i Barcelona du ikke vil gå glip af
Best instagram spots in Barcelona

Instagram spots i Barcelona du ikke vil gå glip af

Barcelona er en af de mest fotograferede byer i verden og en af de mest besøgte i Europa. Det er sommer, og du er ved at dø for at dele dine feriebilleder af Barcelona. Derfor har Barcelona-Home, samlet alle de bedste Instagram spots i Barcelona, for alle forskellige typer instagrammere. Tøv ikke med at følge disse instagram profiler, som ligger fantastiske billeder op regelmæssigt!

Barcelona hot spots til de bedste billeder

I denne kategori kan du finde alle de klassiske turist attraktioner, som du ikke kan gå glip af i Barcelona, nemlig alle billederne der siger ” Jeg har været i Barcelona denne sommer, hvad med dig?”. Det mest berømte ville sikkert være et billede af den ufærdige kunst af Gaudi, nemlig La Sagrada Familia, eller at tage et billede fra Casa Milà. For at fortsætte på Gaudis arbejdsrejse, er et andet populært sted i Barcelona en bænk i Park Guell eller et fotografi af Casa Battlós facade. Vi kan alle blive enige om at disse er smukke ikoniske billeder af Barcelona.

Andre klassiske billeder og stadig smukke steder kunne være Arc de Triomf og Ciutadella Park eller det magiske springvand i Montjuic. Du vil opleve et spektakulært show af lys, som vil se fantastisk ud på din profil. Sidst men ikke mindst ved stranden, kan du tage et emblematisk billede af Barceloneta med Hotel W i baggrunden. Hvad siger mere “Jeg er i Barcelona” end det billede?

Giv nogle likes for maaad!

Til dem som kan lide at tage æstetiske billeder af deres mad, vil Barcelona gøre dig glad. Der er restauranter, som er skabt til at tilfredsstille både øjenene og selvfølgelig maven. To af de steder som gør meget ud af deres præsentationer af maden er Flax&Kale ved Plaça de Catalunya og Brunch and Cake. På den sidstnævnte kan du få en fantastisk brunch på forskellige placeringer, som i Eixample men også i Barceloneta, hvor de har en restaurant kaldet Brunch and Cake by the sea. Opsætningen er helt fantastisk og alt er værd at Instagramme, tro os! Har du nogensinde hørt om Trópico i El Raval? Det er en restaurant, hvor du både kan have brunch, frokost, aftensmad, og alt du i realiteten har lyst til. Det er så farverigt og originalt, at du simpelthen ikke kan lade være med at tage et billede.

Nu i den sødere kategori har vi Chök Barcelona. Her kan du nyde et stort udvalg af donuts, cronuts, cookies og muffins … fyldt og dekoreret med stil og det er ikke engang dyrt. Sidst men ikke mindst, er der også det berømte Boqueria Market i La Rambla, der med sine mange boder, er sprængfyldt med fødevarer af enhver art og fra alle dele af verden. Det er lige noget for øjet!

Følg kunsten i Barcelona

Et berømt Instagram opslag for kunst elskere i Barcelona er denne mosaik “The world begins with Every Kiss” af Joan Fontcuberta i det Gotiske kvarter på Plaça d’Isidre Nonell. Når du kommer nærmere, vil du indse, at det faktisk er mosaik bestående af tusindvis af små keramiske fliser, med et billede i. Et andet mindre berømt sted for turister, men stadig et værdigt at gå til for dine billeder er Pobenou! Det er et rigtigt galleri på gaden, og hvis det er hvad du er til, vil du helt sikkert ikke blive skuffet!

Noget lidt anderledes, men stadig rigtig smukt er Palau de la Música Catalana. Det er en er en arkitektonisk juvel af catalansk Art Nouveau og er opført på World Heritage Site by Unesco. Du kan opdage dens dekorative kunst såsom skulpturer, mosaik, farvet glas og jernarbejde, som er perfekt til et fotografi bare med det eller som baggrund. Under samme tema, kan du gå ind i la Sagra Familia, hvor du ikke må glemme at kigge op. Bare tjek galleriet ovenover;).

WOW effekt garanteret landskab

Barcelona er en smuk by og alt føles værd at Intergramme! Her har vi samlet en par ideer til, hvor du kan fotografere flotte udsigter i byen! Først kunne være et flot billlede fra allee of palm trees at Passeig de Colom, men pas på busserne, og tag helst billedet tidligt om morgenen eller om natten. Ikke langt derfra har du mulighed for at tage et billede på Plaça de Reial i det gotiske kvarter. Det er en meget fantastisk og velkendt plads i Barcelona på grund af sine spanske vibes og palmer! Det er helt bestemt omvejen værd!

Vil du have et billede med udsigt over Barcelona har du flere muligheder. Faktisk kan du tage til den højeste top i byen som er Tibidabo bjerget, der tilbyder en fantastisk 360º udsigt – det perfekte sted til panorama udsigts billeder af Barcelona! På toppen af bjerget finder du en forlystelsespark og Temple Expiatori del Sagrat Cor. Et alternativ til dette ville være Bunkers del Carmel, som er et meget populært sted for de lokale! Et lille tip: tag derop til solnedgangen for at få et virkelig værd Instagram post! For noget lidt finere kan du nyde en fantastisk udsigt fra W-hotellet eller fra Grand Hotel Central som du ser i Instagram-skuddet ovenfor, hvor fantastisk er dette billede lige?

Vi håber at denne artikel var til hjælp og… god Barcelona Instagramming!

Psst! Glem ikke at følge os på de sociale medier!! Smid nogen ♥♥♥ på vores Instagram og Facebook profil.

 

danishbutton1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bedste-steder

Overnatning Barcelona


Scroll To Top