Home / Bedste steder / Træningscenter i Barcelona
Gyms in Barcelona

Træningscenter i Barcelona

Leder du også efter et træningscenter i Barcelona? De to største virksomheder som tilbyder træningscentre i Barcelona er Club Metropolitan og DiR, på deres hjemmesider kan man finde alle beliggenhederne på deres centre.

Find overnatning nu!

Clubs Metropolitan repræsentere en luksus version af et træningscenter i Barcelona. Her betaler man omkring 50€ om måneden, og en oprettelse på 70€, hvilket er meget billigt i forhold til hvad de tilbyder. For at blive medlem, skal man mindst være registreret i 3 måneder, derfor er det ikke den bedste løsning for dem der er i Barcelona under et kort ophold. En endagsbillet koster omkring 30€.  Det bedste Clubs Metropolitan center er det, som er tættest på Sagrada Familia, som tilbyder en fantastisk udsigt over den kendte katedral, fra en kæmpe tagterrasse. Se billederne nedenunder.

For dem som bor i Barcelona i mindre end tre måneder, er DiR’s centrer perfekte. Specielt DiR Castillejos, det største træningscenter i Barcelona, samt det meget moderne – DiR Diagonal er vores anbefalinger. Her vil man finde en tagterrasse med pools man kan slappe af i, og store fitnessrum med alt det udstyr man kan forstille sig. Et medlemskab for en måned koster 40€. Man kan også komme med et medlem og betale 3€. Vi anbefaler stærkt Club DiR!

Ha’ en god træning!

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bedste-steder

Overnatning Barcelona


Scroll To Top