Home / Bedste steder / Bedste is steder i Barcelona
Best ice-cream shops in Barcelona

Bedste is steder i Barcelona

Nu når temperaturen stiger imens du sidder på arbejdet eller på studiet, drømmer du dig formentlig til en strand, hvor du drikker en cocktail eller spiser en is. Det er svært at finde ud af, hvilket sted man skal vælge sin is fra, da der er så mange.

Her er nogle af de bedste is steder i Barcelona. 

Find overnatning nu!

Eyescream and Friends

Ikke nok med at Eyescream and Friends servere lækker is, så er det også en af de sjoveste is butikker i hele Barcelona. Det er et nyt is mærke, som blev stiftet i 2012. Eyescream and Friends is er formet i Taiwanese stil, lavet af italiensk gelato og smager af en blanding mellem is og sorbet. Kombinationen er unik, men også fremmet for de fleste, da den tilberedes med forskelligt tilbehør. Før isen bliver serveret, bliver der sat to øjne på den, som gør isen sjov og anderledes.

Adresse: Passeig de Joan de Borbó, 30, 08003 Barcelona
Åbingstider: 12.30 – 01.00

Vioko

Vioko’s mål er at servere dig lige præcis hvad du vil have! Dem der elsker nye oplevelser, bliver der tilbudt uventet varianet, som: violet eller rose is. Til de mere traditionelle is spiser, er der smage som karamel eller chokolade. Der motto er: Vi laver is og chokolade, fordi vi har lyst til det – og det kan man bestemt godt smage! Vioko har mere end 50 forskellige varianter af is, og man siger at så snart man har smagt en – bliver man ved med at komme tilbage.

Adresse: Passeig de Joan De Borbó, 55, 08003 Barcelona

Åbningstider: 11.00 – 10.00

Gelaaati! Di Marco

I denne italienske is butik, går de meget op i ens helbred. Der er ingen brug af kunstige farvestoffer i denne is og det er meget lavt fedtindhold. De bruger masser af naturlige ingredienser som frisk mælk, fløde, æggeblommer, sukker, kakao, nødder, pistacienødder og frisk frugt. Så, du kan nyde din is uden at få dårlig samtidighed! Yum!

Adresse:  Carrer de la Llibreteria, 7, 08002 Barcelona
Åbningstider: 10.00 – 23.30

Amorino

Symbolet på denne is butik, er ikke en engel for ingen nyttes skyld. Deres is er nemlig fantastisk! Butikken åbnede i 2002, og kan nu findes i mange europæiske lande og Kina. Ejerne af Amorino er to italienske barndomsvenner, og deres mål med at lave is er at lave den i den højeste kvalitet, uden kunstige farvestoffer! De insisterer på at holde godt øje med produktionen, så de kan garantere den høje standard til deres kunder. Amorino tilbyder en række forskellige varianet, så man burde bestemt prøve en

Adresse: La Ramblas 125, Barcelona (Der er flere butikker i Barcelona)

Åbningstider:  11.00-24.00

La Jijonenca

Hvis du er på farten, så er det ikke her du skal komme for at købe din is, der er nemlig tit lange køer. Men i følge de fleste er isen køen værd! La Jionenca tilbyder mange unikke smage, som vil få dine smagsløg til at gå amok! is butikken ligger tæt på La Sagrada Familia , så man kan besøge stedet efter en lang dag med sightseeing.

Adresse: Av. Gaudí 32, Barcelona (Der er flere steder i Barcelona)
Åbningstider: 09.00-24.00

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bedste-steder

Overnatning Barcelona


Scroll To Top