Home / Bedste steder / Barcelonas bedste tapas restauranter
Best tapas restaurants in Barcelona

Barcelonas bedste tapas restauranter

Spanske restauranter og køkkener er generelt ikke noget uden tapas. Det er kendt selv af de mennesker, der ikke engang har været i Spanien. Det er lidt som en snack eller en forret. Du kan spise det koldt – som for eksempel ost og oliven eller varmt – som “chopitos”, der er indbagte, stegte baby blæksprutter. Tapas er kommet af spansk og portugisisk sprog. Det betyder “at dække”. Vil du opdage det spanske køkkens bedste godbidder? Tjek hvor du skal spise tapas, når du kommer til Barcelona – en af de byer, hvor du kan finde det meget velsmagende. Tag et kig på Barcelonas bedste tapas restauranter!

tapas gif; Barcelona-Home

#1 Tickets

Tickets restaurant er et moderne sted, hvor du kan spise omkring et dusin typer tapas udarbejdet af de bedste spanske kokke. Du kan også kigge på deres Menu og tjekke de forskellige muligheder, de har som “La Vida Tapa”og “Middelhavssmag”, hvis du gerne vil spise noget andet. Det er den ideelle restaurant, hvis du vil imponere din partner! Du har også mulighed for at arrangere dit eget arrangement der! Har du nogen ideer til noget? Måske et forretningsmøde? At forbinde det med en fantastisk beliggenhed og velsmagende spansk mad kunne være den bedste måde at fejre det på.

Den er beliggende i Sant Antoni-distriktet, ikke så langt fra Placa Espanya. Så hvis du er i den del af Barcelona by, så tænk ikke for meget over det – det er et godt valg.

Ticket_Barcelona; Barcelona-Home

Adresse: Avinguda del Paral·lel, 164 – 08015 Barcelona
Åbningstider: Fra tirsdag til fredag fra 18:30 til 22:30,
Lørdag fra 13:00 til 15:00 og fra 19:00 til 22:30
E-mail: info@ticketsbar.es

Interesseret i at overnatte i Barcelona? Tag et kig på vores lejlighed i Sant Antoni!

#2 Vinitus

En tapas med grillede rejer, aubergine, gedeost eller patatas bravas? Alt i Vinitus er perfekt tilberedt, så du behøves ikke bekymre dig, fordi du lige har fundet en kulinarisk skal se og … “skal spise”. Er du ikke sikker på, om du vil have tapas? Måske vil du gerne spise eller drikke noget helt andet, som velsmagende catalansk cava? Det er ikke et problem for en af de bedste tapasbarer i hele Spanien.

Stedet har også en fantastisk beliggenhed. Er der et bedre sted at spise en tapas end i centrum af Barcelona? Det synes vi ikke. Spild ikke din tid og besøg den lige nær den berømte Passeig Gracia gade.

Vinitus Bar; Barcelona-Home

Adresse: Carrer Del Consell de Cent, 33308007 Barcelona
Åbningstider: Mandag – fredag 11:30 – 1:00, Saturday – Sunday 11:30 – 1:30
Telefon: +34 933 63 21 27

Leder du efter en lejlighed I dette område? Så tjek vores lejligheder i Eixample!

#3 Casa Lolea

Casa Lolea er en af de bedste tapas restauranter i Barcelona. Dens centrale beliggenhed og opfindsomme menu gør det til et sted både for lokalbefolkningen og turisterne. Restauranten tilbyder omkring fyrre forskellige retter lige fra salater til ost, tapas, appetitvækkere og desserter. Tapasmenuen indeholder traditionelle muligheder som spansk omelet og patatas bravas samt flere opfindsomme muligheder, som halvhærdet rød tun med appelsin, løg og mandler og blini marineret laks med yoghurt og trøffel honning.

Hvor er den placeret? I et stort kvarter. Det ligger næsten lige mellem Placa Catalunya og Arc de Triomf, nemlig i Eixample distriktet.

Casa Lolea; Barcelona-Home

Adresse: Carrer de Sant Pere Més Alt, 49 08003 Barcelona Spain
Åbningstider: Mandag – søndag 9:00 – 1:00
Telefon: +34936241016

Har du brug for et sted at overnatte efter en lækker tapas? Tag et kig på vores lejligheder i Eixample!

#4 La Flauta

Det er et glimrende valg, hvis du gerne vil spise patatas bravas, asparges med champignon, hvidløgs rejer eller grillet calamari. Folk kender det også fra lækre desserter, for eksempel butterdejskager med chokolade. Du vil helt sikkert nyde det!

Du kan finde La Flauta i nærheden af Universitat de Barcelona. Men det er selvfølgelig ikke perfekt for de studerende! Føl dig fri til at spise god mad i en populær beliggenhed på Calle D’aribau Street.

La Flauta; Barcelona-Home

Adresse: Calle D’aribau, 2308011 Barcelona
Åbningstider: Mandag – søndag 7:00 – 1:00
Telefon: +34 933 23 70 38

Leder du efter en lejlighed i dette område? Tjek vores lejligheder ud i Eixample!

#5 Elsa y Fred

Vil du gerne smage en lækker dagens menu? Det er muligt i Elsa y Fred restaurant. Teamet Elsa og Fred arbejder hver dag med at forberede autentiske retter med friske højkvalitetsprodukter, der varierer alt efter sæson. Selvfølgelig forbereder de også nogle gode tapas. Patatas Bravas – en klassiker behandlet med den største kærlighed, eller måske grillet blæksprutte med puree topinambur og watercress. Hvad vælger du? Der er også nogle andre typer, du kan finde i deres Tapas menu.

Lad os nyde deres tapas, men ikke kun fordi Elsa og Fred inviterer dig også til en god morgenmad, en frokostmenu om dagen, sandwiches, vin eller velsmagende kager! Du kan finde det lige nær den populære Arc de Triomf, ved Carrer del Rec Comtal Street.

Elisa y Fred; Barcelona-Home

Adresse: Carrer del Rec Comtal, 11, 08003 Barcelona
Åbningstider: Mandag – fredag 8:30 –  1:30, weekender og helligdage: 9  – 1:30
Telefon: +34 93 501 66 11

Leder du efter noget mere afslappet? Så tag et kig på vores artikel om Tapasbarer i Barcelona

Tapas restaurantens placering

danish button1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bedste-steder

Overnatning Barcelona


Scroll To Top