Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Gay Lägenhet Barcelona
gay apartments

Gay Lägenhet Barcelona

Barcelona är verkligen en GAY-VÄNLIG STAD och ett populärt gay resmål i Europa. Varför? Flera anledningar. Till exempel har gay äktenskap varit lagligt sedan 2005, vilket gör Spanien till det tredje landet att legalisera det. Gay par har lika status och är accepterade i det spanska samhället. Dessutom stiftade Catalunya en lagstiftning 2014 mot homofobi som gör att personer som fysiskt eller moraliskt förolämpar medlemmar i LGBTQ-samhället får höga böter. Att förolämpa någon för deras sexuella preferenser är straffbart med upp till 140 000 euro. Barcelona är också en mycket dynamisk stad med massor av gay-vänliga aktiviteter året runt, bland annat gay cinema festivaler, LGBTQ litteraturfestivaler och den årliga Circuit Festivalen, den största Gay Festivalen i Europa.

Barcelona har även sitt egna GAY OMRÅDE (Gayxample, från det ursprungliga namnet Eixample) med stadens högsta koncentration av homosexuella och lesbiska barer och nattklubbar. Under de senaste decennierna har flera homosexuella personer och par sökt bostad i denna historiska stadsdel, känt för sin emblematiska arkitektur, stora shopping boulevards och fantastiska restauranger. Detta centrala grannskap och de omgivande omgivningarna är fantastiska för att hitta den perfekta GAY LÄGENHETEN I BARCELONA.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

SEMESTERLÄGENHET NÄRA PLAZA CATALUNYA

Från 1527€ / MÅNAD

Gay Apartment Barcelona

Denna DESIGNER LÄGENHETEN har en kreativ och smakfull kombination av stilar, inklusive detaljer från det klassiska, borgerliga Eixample-hemmet (utarbetade vägglister, pittoresk balkong) och färgglada moderna skandinaviska möbler och dekorationer. I det gemensamma området finns en mysig lädersoffa som vetter mot en imponerande balkong. Rummet är uppdelat i ett vardagsrum med en underbar stor spegel av renoverat trä och en matsal som är dekorerad med en fantastisk väggmålning av naturliga blad. Från det moderna köket med strålande rostfria ytor kommer man direkt till det gemensamma området, vilket är perfekt för underhållning åt gäster. Sovrummen är inredda med två unika teman, ena med en ”vinklig känsla” och det andra som ett zen spa.

LÄGENHETEN ÄR CENTRALT BELÄGEN bara två kvarter från Plaza Catalunya och Las Ramblas, och mycket nära till shoppingställena PASSEIG DE GRACIA och Rambla de Catalunya. Närheten till flera tunnelbanestationer och bussförbindelser ger snabb åtkomst till Barcelonas långa strandpromenad, och till den gayvänliga Mar Bella-stranden var kläder inte är ett måste. Området kännetecknas av ett brett utbud av restauranger, bastun och butiker riktade mot LGBTQ-samhället, och ligger en kort promenad från Metro Disco BCN, en av Barcelonas mest populära homosexuella nattklubbar.

Swedish

STOR SEMESTERLÄGENHET I CENTRUM AV BARCELONA

Från   164€ / NATT
Från 1900€ / MÅNAD

Gay Apartment Barcelona

Om du söker ett enkelt, centralt beläget och modernt boende inrett med högkvalitativa material och bra utrustning, är denna SEMESTER BOSTAD perfekt för dig. En perfekt bas där du kan koppla av och njuta med dina vänner innan en vild kväll ute i Gayxample. Det eleganta utökade vardagsrummet är bekvämt möblerat med en vit lädersoffa och plattskärms-TV samt en matplats med bord för sex personer. Ett rymligt separat kök ligger runt hörnet och är utrustat med moderna tillbehör i rostfritt stål och vita möbler. Det finns även en diskmaskin för att underlätta diskandet efter en stor gemensam middag. Du kommer att älska kökets pittoreska matplats med två stolar, perfekt för en kaffe eller färsk apelsinjuice på morgonen. Sovrummen är minimalt inredda, möblerade med mysiga sängar som är draperade med lakan i ett pulserande orange cirkulärt geometriskt tryck.

Lägenheten ligger i området som kallas Gayxample (gränsat till Balmes, Gran Via de Catalunya, Comte d’Urgell och Aragó). Det ligger precis runt hörnet från populära gay baren El Cangrejo Eixample och gay nattklubben Punto BCN. En kort promenad bort hittar du Barcelonas kulturella epicentrum och stadens mest kända turistattraktioner, såsom LAS RAMBLAS, LICEU operahus och CONTEMPORARY ART MUSEUM MACBA. Den perfekta placeringen av detta fantastiska hem gör att du kan njuta av det bästa som Barcelona har att erbjuda.

Tillstånd: HUTB-008081

Swedish

LYXLÄGENHET I BARCELONA

Från   156€ / NATT
Från 3450€ / MÅNAD

Gay Apartment Barcelona

Denna fantastiska boutique-stil GAY LÄGENHET BARCELONA har ett stort gemensamt utrymme med klassiska designelement, inklusive lyxigt högt i tak, antika möbler och klassiska mosaikplattor i flera olika mönster som täcker golvet. En uppsättning eleganta bruna läderbänkar erbjuder tillräckligt med utrymme för en grupp vänner att dricka en drink före en natt ute på stan. Vardagsrummet öppnar direkt till det vackra sovrummet, dekorerat med en färgstark abstrakt målning hängde över den bekväma dubbelsängen. Lägenheten har TRE EXTRA SOVRUM, alla med en mycket unik och färgstark inredning, samt tre vackra badrum, varav det ena har ljusa orange kakel och snyggt klo-fots badkar. Det andra badrummet är ett mycket intressant rum med ett antikt badkar och med TILLGÅNG TILL PRIVAT TERRASS. I detta spa-liknande badrum får gästerna njuta av ett avkopplande bubbelbad med panoramautsikt över stadens kulturcentrum.

Denna klassiska “Gayxample” – lägenheten ligger på en av Barcelonas mest populära shoppingområden, Rambla Catalunya, prydd med lokala och internationella designerbutiker. Bara en gata bort finns en annan mycket känd shoppinggata med namnet Passeig de Gracia, och flera skapelser av Antoni Gaudí, inklusive Casa Batlló och La Pedrera. Lägenheten ligger bara en kort promenad från många populära gay barer och nattklubbar, inklusive Bacon Bear Bar, Nightbarcelona Gay Bar och Arena Sala Classic.

Tillstånd: HUTB-003309

Swedish

Med så många fantastiska LGBTQ-anläggningar och aktiviteter är det inte konstigt att Barcelona de senaste decennierna har blivit en av Europas mest populära “gaycation” huvudstäder. Och speciellt i Eixample är det inte ovanligt att upptäcka stolta regnbågsflaggor som viftar i vinden nära varje GAY LÄGENHET BARCELONA. Om du bor i Barcelona för mer än bara en dag, rekommenderar vi en dag eller helgresa till den pittoreska kuststaden Sitges, känd över hela Spanien för dess överflöd av homosexuella stränder, barer, nattklubbar och evenemang. Vi har gott om LÄGENHETER I SITGES att välja mellan, och eftersom staden bara är en halvtimme från Barcelona med tåg, rekommenderar vi det som en utmärkt tillflyktsort.

Letar du lägenhet i Barcelona? Spana in våra erbjudanden på lägenheter över hela staden med Barcelona home! 
 

Lägenheter Barcelona

view more apartments swedish

Gay Apartment Barcelona

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top