Home / Fritid / Tennis
Tennis

Tennis

Barcelona är en perfekt stad för sport, året om och även för tennis. Staden har också varit värd för många stora sporthändelser så som Barcelona Open.

År 2014 kommer Barcelona Open att spelas från 21:a april till 27:e april på Real Club de Tenis i Barcelona. Det är alltid extremt populärt med de stora idrottsstjärnorna och Rafa Nadal har vunnit titeln totalt 8 gånger. Tennis kan vara en jätterolig sport, inte bara att titta på utan även att spela och eftersom att Barcelonas somrar inte är outhärdligt varma som södra Spaniens så kan man spela längre. Här är några få tennisbanor du kan besöka och spela en match eller två på under din vistelse i Barcelona.

Hitta ditt boende nu!

Tennisbanor:

Tennis de la Vall d’Hebron:

Det här tenniscentret har 7 ‘hard courts’ (cement eller astfalt överdragen med akrylmaterial) banor och är beläget i Vall d’Hebron, norr om Gracia. Centret erbjuder även många faciliteter för att hålla besökarna aktiva så som en pool och ett gym.

Olímpia Centre Esportiu Municipal:

Olímpia-sportcenter är beläget i Poblenou och har 3 ‘hard courts’.

Vall Parc sports centre:

Vall Parc-centret har 13 grusbanor där du kan öva på din serve. Centret rymmer även en pool och ett gym som bjuder på underbara utsikter över staden nedanför. Det är också beläget nära Vall d’Hebron, norr om Parc Güell och Gracia.

Efter en uttröttande tennismatch finns det inget bättre än att komma hem till en bekväm lägenhet under din vistelse i Barcelona. För att hitta dit ideala boende, besök www.barcelona-home.com.

 

Boende i Barcelona

Visa alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter sport-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top