Home / Vrije tijd / Sport / Tennis
Tennis

Tennis

Barcelona is een geweldige stad om aan sport te doen gedurende het gehele jaar. Tennis is hier een van. Ook worden er grote sportevenementen georganiseerd zoals de Barcelona Open.

In 2014 is de Barcelona Open van 21 tot en met 27 april in de Real Club de Tenis in Barcelona. Het is een erg populair evenement waar de grootste sportsterren aan meedoen. Rafal Nadal heeft de titel al 8 keer gepakt. Tennis kan naast leuk om te kijken ook een leuke sport om te beoefenen zijn. Aangezien de zomers in Barcelona niet zo ondraaglijk heet zijn als die in Zuid-Spanje kun je langer doorspelen. Hieronder een paar tennisbanen waar u een balletje kunt slaan tijdens uw verblijf in Barcelona.

Vind nu uw accommodatie!

Tennisbanen:

Vall d’Hebron Tennisbanen

Dit centrum heeft 7 harde banen en bevindt zich in Vall d’Hebron, in het noorden van Gracia. Ook zijn er andere faciliteiten zoals een zwembad en een gym aanwezig.

Olímpia Centre Esportiu Municipal

Het Olímpia sportcentrum bevindt zich in Poblenou en heeft 3 harde tennisbanen.

Vall Parc sportcentrum

Het Vall Parc centrum heeft 13 kleibanen waar u uw service kunt oefenen. Ook zijn er een zwembad en een gym met prachtige uitzichten over de stad. Het centrum bevindt zich vlakbij Vall d’Hebron ten noorden van Park Guell en de wijk Gracia.

Accommodatie Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

sporten vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven