Home / Cultuur / Fast Food in Barcelona
Hamburger Fast Food French Fries Barcelona

Fast Food in Barcelona

Fast food in Barcelona, waar vind u de beste ketens?

Voor velen die Barcelona bezoeken zitten er niet genoeg uren in een dag. Er is zo veel te doen en te zien dat ze niet aan alles toe komen. U zou het echter toch kunnen proberen! Veel bezoekers willen snel iets eten voor lunch, dus fastfood kan hier een goede optie voor zijn. Zoals in bijna alle plekken op de wereld, kunt u ook hier een McDonalds, Burger King en Starbucks vinden. Voor degene die iets anders willen, heeft Barcelona nog andere suggesties.

De twee ketens Pans & Company en Bocatta bieden een wijde range aan warme en koude broodjes. De ketens zijn gevestigd door de hele stad en ze zijn makkelijk te vinden in het centrum. Het is een goede oplossing voor als u haast heeft en iets snel en goedkoop, maar smaakvol en vullend wil eten.

Vind nu uw accommodatie!

Wok to Walk

De ‘Wok to Walk’ serveert zeer snel gerechten uit de smakelijke Aziatische keuken in 3 simpele stappen waar u kunt kiezen uit:

1) Noodles of rijst, 2) Vlees, vis of groente, 3) saus

Het is erg populair en biedt een snelle, maar heerlijke warme maaltijd. Echt ‘fast food’ in Barcelona!

Kiosko

Dit kleine ‘restaurantje’ serveert hamburgers met unieke en creatieve toppings en combinaties waar het water u van in de mond loopt. Voor degenen die fastfood voor de verandering met verse ingrediënten willen, is Kiosko een geweldige optie. Het restaurantje kan extreem druk worden tijdens lunchtijd, dus u kunt het beste of iets vroeger, of iets later op de dag een keer langs gaan.

Viena

De enigszins ongebruikelijke mix tussen Oostenrijks en Catalaans fastfood dat deze keten serveert, maakt het alleen maar aanlokkelijker om er te komen. Volgens sommigen heeft het de beste Jamon Iberico baguette ooit, met alle onderdelen van hoge kwaliteit zodat het heerlijk smaakt.

Voor de Britten onder ons, die het eten uit hun land erg missen, is er ook Fish and Chips restaurantje op Rambla del Raval. Het is het enige fish and chips restaurant in Barcelona waar u vis krijgt in vers beslag, met alles erop en eraan. Het heeft zelfs drankjes uit Groot-Brittannië, zoals Vimto en Iron Bru.

Als u op zoekt bent naar accommodatie tijdens uw verblijf in Barcelona, neem dan een kijkje op onze site Barcelona-Home.

 

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur eten-en-drinken index restaurants-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven