Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Bachelor Pads i Barcelona – En lägenhet bara för dig
Bachelor Pads in Barcelona – An apartment just for you!

Bachelor Pads i Barcelona – En lägenhet bara för dig

När vi använder termen ungkarlslya i Barcelona pratar vi om LÄGENHETER SOM DU KAN HYRA som tillgodoser alla dina behov. Detta är platser som passar dina specifika behov och som ligga nära alla roliga AKTIVITETER och HÄNDELSER här i Barcelona! Du kan välja mellan studiolägenheter för mer budgetvänliga alternativ eller större enbäddsrums lägenheter. Hur som helst kommer det vara ditt hem hemifrån som tillgodoser dina individuella önskemål. Här kan du hitta ett urval av studiolägenheter eller enrumslägenheter som ger dej det lugn och den livsstil du söker samtidigt som du kan ta del av allt som Barcelona har att erbjuda.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

MODERN STUDIO I CIUTAT VELLA

Från 750€ / MÅNAD

Studio in Barcelona

Beläget precis vid det vackra distriktet Sant Antoni, ett mycket centralt område i staden, gångavstånd från den kända LAS RAMBLAS. Studion erbjuder ett mycket genomtänkt utrymme med ett sovrum som har en lyxig dubbelsäng, ett vardagsrum med soffa och ett modernt pentry som naturligtvis fullt utrustat. Inredningen är modern och inbjudande och allt har nyligen renoverats. Allt detta gör det till den perfekta ungkarlslyan, du har ditt eget utrymme där du kan njuta av denna vackra stad.

Swedish

CENTRAL ENRUMSLÄGENHET

Från 950€ / MÅNAD

Flat in Born

Beläget i det historiska området EL BORN, hittar du dig själv endast några steg från Triumf Bågen och Picasso-museet. Denna lägenhet är även idealisk om du vill ha något större än en studio med ett separat sovrum men passar fortfarande mycket bra för en person som vill bo ensam. Fullt renoverad lägenhet som erbjuder mycket karaktär med sina stenmurar och synliga träbjälkar, detta ger den perfekta mixen av elegans och rustik känsla. Lägenheten består av ett stort sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch, pentry och ett rymligt vardagsrum med utmärkt utsikt över Convent de Sant Agusti från 1800-talet från balkongen. Den ligger också nära PARC DE LA CIUTADELLA, och andra centrala DISTRIKTEN I BARCELONA.

Swedish

VINDSVÅNING MED PRIVAT TERRASS I BARCELONA

Från 1050€ / MÅNAD

Flat with private terrace

Denna vackra lägenhet ligger i det lugna men centrala området i Sants-Montjuic. Det innebär att du är gångavstånd från många sevärdheter så som MNAC-museet, du har även nära till LOKAL TRAFIK som håller kontakten med resten av staden. Denna moderna lägenhet har nyligen renoverats och är inredd och möblerad för att garantera din totala komfort. Lägenheten har en total yta på 45 kvadratmeter bestående av ett vardagsrum, ett separat sovrum med en dubbelsäng, ett kök, badrum och en fantastisk terrass som erbjuder en vacker utsikt. Vardagsrummet har även en bäddsoffa som möjliggör mottagande av nattgäster.

Swedish

TRENDIG STUDIO I POBLE SEC

Från 89€ / NATT

Studio in Poble Sec

Denna fantastiska studio erbjuder en livlig, lite galen känsla tack vare sin inredning. Det rymliga vardagsrummet är belägen på vindsvåningen, vilket gör att den har naturligt ljus under dagen, sovrummet är avskilt med eleganta japansk-inspirerade skjutdörrar som ger en känsla av zen till utrymmet. Vardagsrummet leder till en terrass med utsikt över Poble Sec-kvarteret och Palau Nacional. Lägenheten är komplett med en tv och en 20 MB fiber internet. Beläget i det livliga området POBLE SEC kan du njuta av typiska spanska specialiteter som pinxos barerna från Carrer Blais, samtidigt som de ligger centralt med enkel tillgång till resten av staden.

License : HUTB-010338

Swedish

Letar du lägenhet i Barcelona? Spana in våra erbjudanden på LÄGENHETER ÖVER HELA STADEN med Barcelona Home!

view more apartments swedish

Bachelor Pads in Barcelona

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top