Home / Index / Clubs / Pacha Club
logo-pacha

Pacha Club

Als jij opzoek bent naar een te gekke plek om je volgende onvergetelijke feestje te hebben, dan is Pacha Club in Port Olimpicaan de strandkant van Barceloneta de perfectie keuze. Pacha is een van de oudste en meest bekend onder de clubs, die begon op Ibiza, waar het wereldbekend is geworden. Kort daarna kwamen ze naar Barcelona. Als u een weekend langs komt en zoekt naar een accommodatie dichtbij de club, kijk dan naar onze Pacha Apartments Barcelona.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Pacha Club heeft een buitengewoon bijzonder en fashionable interieur ontwikkeld door het designteam van Oacha, door onder andere Pepe López del Hoyo. De stijl is herkenbaar door zijn reeks van speelse witte tinten, levendige rode kleur en de ronde futuristische vormen die typerend zijn voor de clubs in Ibiza. Deze frisse, moderne en elegante sfeer zal u helpen om te relaxen en te ontsnappen aan de eentonigheid van uw dagelijkse routine.

pacha

 GRATIS GASTENLIJST VOOR EEN KAMER  

VIP TAFEL RESERVEREN 

Terwijl u geniet van de coole sfeer van de club, laten bezoekers zich op gaan in de beats van verschillende soorten muziekstijlen, elke dag van de week. De beste nationale en internationale Djs en artiesten staan op het podium van om het publiek te vermaken. De club organiseert elke week andere evenementen en je kan gemakkelijk online tickets boeken. Gave muziek mixen, de beste lichtshows en een fantastische cocktailbar garanderen een geweldige tijd in Pacha club.

Maar Pacha is meer dan alleen een plek om te dansen. De club heeft ook een restaurant met een terras die een geweldig uitzicht biedt over de Mediterraanse zee. Het menu van het restaurant varieert van oosterse en mediterraanse gerechten onder het gezag van Chef-kok Emilio Gutierrez. Wat is er nou beter dan genieten van een diner op een comfortabele bank met een zachte zeebries? Kom voor zonsondergang voor een prachtige ervaring

Pacha is elke dag open van 12 uur tot 5 uur. Toegang tot de club is gratis tot 1 uur. U kunt zich online aanmelden voor de gastenlijst waardoor u gratis toegang zal krijgen. Na 1uur betaalt u €15,- entree en krijgt u 1 gratis drankje.

Als u meer privacy wilt, maar nog steeds wilt genieten van de geweldige muziek van de DJ’s, ga dan voor een VIP tafel door het formulier op hun website hier in te vullen.

Om accommodatie te vinden in dit gebied, neem dan een kijkje naar onze Appartementen in Vila Olimpica.

Adres:
Passeig Marítim 38, Barceloneta, 08003, Barcelona.

Vergeet niet om te zeggen dat u op de Barcelona Home gastenlijst staat, maar onthoud wel dat de club het recht heeft mensen te weigeren die zich niet aan de dresscode houden of andere regels.

✔ Dresscode? ♀ DAMES: Strak en sexy ♂ HEREN: Net shirt & schoenen (Geen sportschoenen of t-shirt)

GRATIS GASTENLIJST VOOR EEN KAMER  

VIP TAFEL RESERVEREN 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven