Home / Cultuur / Eten en Drinken / Restaurant Mirabé
Mirabé Barcelona

Restaurant Mirabé

Achter de club Avenida Tibidabo Mirabé is het restaurant -balkon in Barcelona met vanaf het terras of de 2e verdieping een spectaculair uitzicht over de stad. Om hier te komen kunt  de Tramvia Blau nemen om tijdens die rit ook te genieten van de Tibidabo Hill. Dit gebied van de stad heeft een uitstraling en vergezichten al een ander

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Vind nu uw accommodatie!

Restaurant Mirabé is een traditioneel restaurant wat tapas, uitzonderlijke mediterraans gerechten en een selectie van premium gerechten bied. Gemaakt door onze chef Joaquin Reig, zijn menu heeft alles, gevarieerd met originele en creatieve gerechten dat u zullen verrassen onder leiding van de beste muziek en recente DJs. Al dit en veel meer services met de beste persoonlijke aandacht zijn gericht om u een plezierige ervaring te geven.

Mirabé’s uitzonderlijke en private locatie met de moderne aankleding maakt het een ideale setup om van de drukke stad te ontsnappen. Het interieur is lux en licht met grote ramen wat ruimte en licht met zich mee brengen. Tijdens de nacht gaan de lichten van de stad aan en willen u zeker een verbluffend uitzicht geven om uw verblijf nog completer te maken.

Verder, naar het bezoek aan Restaurant Mirabé is er nog zoveel meer te zien op Tibidabo Hill. Zoals voor kinderen als voor volwassenen is er voldoende vermaak. Zo is er een klein charmant thema park uit 1889 en veel dingen die u terug naar die tijd nemen. Verwacht geen moderne technieken maar een prachtig uitzicht en een vriendelijke sfeer wat u zult bevallen.

FREE GUESTLIST Mirabé  

VIP TABLE RESERVATIONS Mirabé

Met deze panorama van Barcelona heeft Mirabé de perfecte sfeer voor alles. Een romantisch etentje, een avond uit met vrienden, een vergadering met collega’s, lunches en drank kunnen speciale worden dan alleen de avond uit. Deze spectaculaire plek is ook te huur voor uw droom huwelijk, privé feesten of bedrijf feesten. Kunt u het zich voorstellen, een grote feestfoto met op de achtergrond het prachtige uitzicht door een gigantisch raam?!


Adres: Carrer Manuel Arnús, 2, 08035 Barcelona.
Prijzen: Gratis nadat u zich heeft ingeschreven op de gastenlijst van Barcelona-Home
Openingstijden: Maandag– Vrijdag 18:00 tot 03:00, Zaterdag 12:30 tot 03:00, Zondag 12:30 tot 02:00.

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Sexy en elegant(Hoge hakken en een jurk)

♂ HEREN: Shirt & Schoenen(GEEN sportschoenen of t-shirts)

*Kom op tijd i.v.m. drukte. En een wachtrij op de gastenlijst

FREE GUESTLIST Mirabé

VIP TABLE RESERVATIONS Mirabé

Accommodatie in Barcelona

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

eten-en-drinken over-barcelona restaurants-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven