Home / Bästa platserna / Glass i Barcelona
Best ice-cream shops in Barcelona

Glass i Barcelona

Nu när temperaturerna börjar stiga befinner sig ditt huvud antagligen någon annanstans, medan kroppen är kvar på arbetet eller skolan. Kanske sitter du med en cocktail på stranden, eller äter du en mumsig glass i dina tankar. Men vart ska man köpa glass? Det finns oändligt mycket glass i Barcelona! Men vilka är värda att testa?

Hitta ditt boende nu!

Eyescream and Friends

Eyescream and Friends har inte bara en utsökt glass, det är också det roligaste glass-stället i hela Barcelona. Detta är ett nytt märke av glass, som kom ut år 2012. Eyescream and Friends glass är Taiwaneste stil glass gjord med italiensk gelato, som smakar som ett mellanting mellan sorbet och vanlig glass. Kombinationen är unik men också främmande för många människor eftersom det kommer med olika såser och toppings. Innan glassen serveras får man ett par ögon på den, vilket verkligen ger ett roligt och färgglatt uttryck.

Adress: Passeig de Joan de Borbó, 30, 08003 Barcelona
Öppettider: 12.30 – 01.00

Vioko

Vioko’s mål är att servera precis vad du vill. För er som älskar nya smakmöjlighet, bjuder detta ställe på oväntade smaker som viol, rossmak. För er som mer gillar de mer traditionella  krämiga glassmakerna, så finns här också smaker som karamell och choklad. Deras logga är ” Vi gör glass och choklad för vi gillar det” och det går verkligen att smaka! Vioko har över 50 olika smaker av glass, och har du väl smakat en vill du komma tillbaka för mer!

Adress: Passeig de Joan De Borbó, 55, 08003 Barcelona

Öppettider: 11.00 – 22.00

Gelaaati! Di Marco

På den här italienska glassbutiken är de väldigt måna om hälsan. Det används inga konstgjorda färgämnen och fetthalten är väldigt låg. Det används naturliga ingredienser som färsk mjölk, grädde, äggula, socker, kakao, nötter, pistasch och frukt. Så du kan njuta av din glass utan att känna dåligt samvete! Yum!

Adress:  Carrer de la Llibreteria, 7, 08002 Barcelona
Öppettider: 10.00 – 23.30

Amorino

Denna symbol av ängeln är inte utan anledning. Denna glass är otroligt god! Dörrarna öppnades 2002 och kan nu hittas i flera olika europeiska städer och även i China Ägarna av Amorino är två barndoms vänner som hade som mål att skapa den bästa kvalitetsglassen så naturligt som möjligt, utan några färg och smakämnen. De bestämde sig för att ha ögat öppet för produktionen, för att kunna garantera sina gäster den bästa standarden av glass. Du kan välja av flera olika smaker- så du borde verkligen gå hit och smaka!

Adress: La Ramblas 125, Barcelona (There are more locations in Barcelona)
Öppettider:  11.00-24.00

 

La Jijonenca

Om du är stressad är inte den här glass-shoppen rätt att gå till. För här kommer du finna köer, men det är verkligen värt väntan. La Jijonenca erbjuder dig unika smaker, vilket kommer göra att dina smaklökar gör ett glädjeskutt. Denna affär ligger nära la Sagrada Familia

Adress: Av. Gaudí 32, Barcelona (There are more locations in Barcelona)

Öppettider: 09.00-24.00

Boende i Barcelona

se alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

baesta-platserna

Boende Barcelona


Scroll To Top