Home / Beste plaatsen / Beste ijssalons Barcelona
best ice cream shops in Barcelona

Beste ijssalons Barcelona

Nu de temperaturen stijgen en u feitelijk nog aan het werken of studeren bent, kan het zijn dat u met uw gedachten al op het strand ligt onder het genot van een cocktail of een heerlijk ijsje. Waar zou u uw ijsje halen? Dit is een moeilijke vraag, want er zijn zo veel verschillende ijssalons in Barcelona! Welke zijn het proberen waard?

Hier geven we jou de 5 beste ijssalons in Barcelona: 

Sirvent Barcelona

sirvent de Barcelona

Als je op zoek bent naar een plaats waar je zowel kan genieten van heerlijk ijs en tijd kan doorbrengen op een leuke, rustige locatie, dan moet je zeker de Sirvent de Barcelona bezoeken. Deze charmante ijssalon en gastro bar, gelegen vlak naast de historische Sant Antoni Markt, biedt één van de beste ijsjes in Barcelona. Ze hebben een brede selectie aan smaken, van fruitige sorbets tot donker chocolade en zoete, romige opties. Je kan ook vragen naar enkele van hun speciale desserts geserveerd met ijs: koffies, melk, milkshakes, horchata of zelfs een Ice Cream Burger! Buiten de heerlijke desserts, serveert deze local ook ontbijt, brunch en diner. Alles wat je nodig hebt op één plaats!

Adres: Ronda Sant Pau 67, Barcelona
Openingstijden: ma-zon 09.30 – 00.30 uur

Kan het nog beter? Natuurlijk! Voor alle Barcelona-Home klanten hebben we een speciale promotie: 2×1 gebak + koffie vanaf 09:30 tot 19 uur en een gratis cocktail tijdens je brunch. Je hoeft enkel deze kaart aan het personeel te laten zien.

Sirvent-promocionSirvent-menu

Eyescream and Friends

Eyescream and Friends

Niet alleen heeft ‘Eyescream and Friends’ een uitgebreid aanbod aan heerlijk ijs, het is ook nog eens de leukste ijssalon van Barcelona. Het is een nieuw ‘merk’ ijs en werd opgericht in 2012. Het ijs van Eyescream and Friends is gebaseerd op ‘geschaafd’ ijs naar een Taiwanese stijl. Het is gemaakt met Italiaans ijs en het smaakt naar een combinatie van sorbet en ijs. Dit is een unieke combinatie die voor veel mensen onbekend is. Ook kunt u kiezen uit verschillende sausjes en toppings. Voordat het ijs geserveerd wordt, worden er twee ogen bovenop geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het ijs als grappig en kleurrijk wordt geïnterpreteerd.

Adres: Passeig de Joan de Borbó, 30, 08003 Barcelona
Openingstijden: 12:30 – 01.00

Vioko

Vioko

Het doel van Vioko is om ervoor te zorgen dat u precies krijgt wat u wil. Voor liefhebbers van nieuwe ervaring bied Vioko aparte smaken aan, zoals ijs met viooltjes smaak en ijs met rozen smaak. Voor wie van traditie houdt, hebben ze ook romig ijs in smaken zoals karamel en chocolade. Hun slogan is: ‘Wij maken ijs en chocolade omdat we dat leuk vinden. Dat kunt u zeker proeven!’ Vioko heeft een aanbod van meer dan 50 verschillende smaken ijs. Men zegt dat wanneer u er eenmaal een van heeft geproefd, u steeds opnieuw terug zal komen voor meer.

Adres: Passeig de Joan De Borbó, 55, 08003 Barcelona
Openingstijden: 10:00 – 22:30

Gelaaati! Di Marco

Gelaaati! Di Marco

In deze italiaanse ijssalon zijn ze zich zeer bewust van de gezondheid. Er worden geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd aan het ijs en het bevat weinig vet. Er worden veel natuurlijke ingrediënten gebruikt, zoals verse melk, room, eieren, suiker, cacao, noten en vers fruit. Daarom kunt u hier van uw ijsje genieten zonder u ook maar ergens schuldig over te voelen! Jammie!

Adres:  Carrer de la Llibreteria, 7, 08002 Barcelona
Openingstijden: 10:00 – 23:30

Amorino

Amorino ice cream

Het symbool van deze ijssalon is een engel voor een reden; het ijs is overheerlijk! De salon opende voor het eerst zijn deuren in 2002 en is nu te vinden in veel verschillende Europese landen en zelfs in China. De eigenaren van Amorino zijn twee italiaanse jeugdvrienden en hun doel is om ijs te produceren van de hoogste kwaliteit, zo natuurlijk mogelijk zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Ze houden het productieproces nauwkeurig in de gaten, zodat ze de hoogste kwaliteit kunnen garanderen aan hun klanten. Amorino biedt een wijde range aan smaken, dus u moet ze zeker eens proberen!

Adres: La Rambla 125, Barcelona (Er zijn meerdere vestigingen in Barcelona)
Openingstijden:  11:00-24:00

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven