Home / Fritid / Formel 1 Barcelona
Formula 1 Barcelona

Formel 1 Barcelona

Formel 1 Barcelona – Katalonia rundan 

Formel 1 Barcelona – Katalonien krets

1991 byggdes Circuit de Catalunya som står som värd för F1 Spaniens Grand Prix varje år i maj. Du får följa spänningen av höghastighetsbilar som accelerera och rippa runt 16 kurvor som består av över 4,655km av asfalt. Under 2014 kommer Formel 1, Spanska Grand Prix äga rum mellan den 9 – 11 Maj. Det är den första etappen av F1 World Grand Prix som från och med förra året hålls  i Europa. Det finns flera skärmar runt om i området som du kan följa lopper ifrån, så att du inte missar ett ögonblick i denna spännande tävling.
Du kan köpa biljetter online via Circuit de Barcelona webbplats. Biljetterna brukar ligga på € 100 och om du är riktigt tidig från 50 €.

 

Hitta ditt boende nu!

Formula 1 Barcelona Guidade turer:

Om du inte kan delta vid det stora evenemanget så kan du fortfarande få ta del av en guidad tur, som äger rum under hela året. Det erbjuds
1h 15m vid två tillfällen under dagen 10:00 eller 12:00. Datum för guidade turer fastställs av kretsen så dubbel kolla alltid på den officiella hemsidan i förväg. Platser beror också på tillgången så kom ihåg att boka i förväg på nätet.Biljetter kostar 10 € och för barn i åldern 5-14 kostar det 5 €.

Hur tar jag mig dit? :


Tunnelbana (Metro):

Du kan ta tåget Rodalies linje R2 som är en del av transportsystemet i Barcelona. Den avgår från Sants station, Passeig de Gracia eller Clots.
Kostnaden för en enkelbiljett är € 2,20 (zon 2) och den närmaste stationen till Clot är Montmeló station. Från stationen är det en cirka 30 minuters lång promenad, så du kanske föredrar att ta en taxi som kostar cirka € 8 eller en buss som är tillgänglig under stora evenemang.

Buss:
Sagales erbjuder en speciell buss från Barcelona centrum som löper under F1 Grand Prix och MotoGP. Stoppet i Barcelona är i hörnet av Passeig de Sant Joan och Diputació. Biljetter kostar € 9 tur och retur och tar ca 45 minuter.

Bil:
C-17 exit Montmelo, exit AP7 13, 14, 15 (14 och 15 ansluter till C-17)
Det finns över 30.000 parkeringsplatser men under evenemanget rekommenderar vi att ni anländer så tidigt som möjligt för att säkra en plats. Parkering öppnar runt 07:00 och stänger över natten.
Samtidigt som många besöker detta evenemang så väljer de oftast att bo kvar i sin egen lägenhet i staden. Om du letar efter boende så kan du hitta bra alternativ vid www.barcelona-home.com.

Information

Adress: Carretera Granollers – Parets, Km 2 08160 Montmeló, Barcelona, Spanien

Transport: Tunnelbana (Metro) – R2 | Buss – Sagalés special service | Bil – C-17 exit Montmeló, AP-7 exits 13, 14, 15 (14 och 15 kopplad till C-17).

Priser: Olika priser.

Boende i Barcelona

Se Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter sport-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top