Home / Vrije tijd / Sport / Formule 1 Barcelona
Formula 1 Barcelona

Formule 1 Barcelona

Formule 1 Barcelona – Catalonië circuit

Het Circuit de Catalunya, gebouwd in 1991, organiseert elk jaar de Formule 1 Spaanse Grand Prix in mei. U kunt de hoge-snelheidsmonsters zien accelereren en door de 16 bochten scheuren van de 4,7km tarmac. Terwijl de adembenemende snelheden worden bereikt kunt u elk moment bekijken op een van de vele schermen die rond het circuit geplaatst zijn zodat u nooit een moment van de actie hoeft te missen. U kunt online tickets kopen via de website van Circuit de Barcelona. Tickets beginnen vanaf de €100,- en als u heel vroeg bent vanaf €50,-.

Vind uw accommodatie nu!

Formula 1 Barcelona Rondleidingen:

Als u niet bij een groot evenement kunt bijwonen, kunt u alsnog een rondleiding bijwonen die gedurende het hele jaar plaatsvinden. Per dag zijn er rondleidingen op 10:00 en 12:00 uur en ze duren 1 uur en 15 minuten. De data voor rondleidingen worden door het circuit geregeld, dus bekijk de website van tevoren. Plekken zijn afhankelijk van de beschikbaarheid, dus onthoud om van tevoren online te boeken.
Kaartjes kosten €10,- en voor kinderen tussen de 5 en 14 kost het €5,-.

Hoe er te komen:

Trein:
U kunt de Rodalies trein nemen op R2, wat deel uitmaakt van het geïntegreerde vervoersysteem in Barcelona. Het vertrekt van station Sants, Passeig de Gracia of Clots.
Een enkele reis kost €2,20 (Zone 2) en Montmeló is het station wat het dichtste bij het circuit is. Vanaf het station is het ongeveer 30 minuten lopend. U kunt ook een taxi nemen wat ongeveer €8,- kost of een shuttle bus wat beschikbaar is tijdens grote evenementen.

Bus:
Sagalés biedt een speciale dienst aan vanaf het centrum van Barcelona wat loopt tijdens de F1 Grand Prix en MotoGP. De halte in Barcelona is op de hoek van Passeig de Sant Joan en Diputació. Retourtjes kosten €9,- en het duurt ongeveer 45 om bij het circuit te komen.

Auto:
C-17 afslag Montmeló, AP-7 afslagen 13, 14, 15 (14 en 15 verbind met C-17)
Er zijn meer dan 30.000 parkeerplekken maar kom op tijd tijdens grote evenementen omdat het erg druk kan zijn. Parkeerplaatsen openen rond 7:00 uur en gaan dicht om middernacht.
Tijdens het bezoeken van het circuit voor een groot evenement als de Formule 1 Barcelona, verblijven veel mensen in hun eigen appartement in de stad. Als u op zoek bent voor een accommodatie kunt u veel geweldige opties vinden op www.barcelona-home.com.

Accommodaties in Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

sporten vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven