Home / Verblijf / Beste villas in Barcelona
5 Best villas in Barcelona

Beste villas in Barcelona

Villa’s in Barcelona

Heeft u een reis geboekt naar Barcelona en bent u opzoek naar een rustige omgeving om te verbijven? Vergeet de hotels, u vindt luxe, rust en exclusiviteit bij villa’s in Barcelona. Barcelona heeft een prachtige stad tussen de zee en de bergen, met groene parken en een internationale gemeenschap en op het zelfde moment erg traditioneel. Als u zich verplaatst van de ene buurt naar de andere, heeft u het gevoel dat u aan het reizen bent naar andere plaatsen. Om u te kunnen helpen zoeken waar u uw vakantie het beste vakantie kunt door brengen hebben we hieronder een lijst van de 5 beste villas in Barcelona.

Modern huis met tuin, terras en privé zwembad

Vanaf      247€ / NACHT

14

Bent u van plan om uw vakantie door te brengen in een doom huis? Kijk niet verder en check het volgende huis. Het heeft een volledig ingevulde grote tuin met zwembad, een barbecue plek en een lounge hoek. Wanneer u binnen bent wordt u overgoten met daglicht, style en glamour details.

License : HUTB-008631

Nederlands

Een huis met een zwembad en een tuin dichtbij Park Güell

Vanaf      210€ / NACHT

16

Vintage is altijd een goede keuze. Deze beeldschone villa is bewerkt met houd en antiek, gelegen in Gracia. U zult uitzicht hebben over de bergen en de zee terwijl u in Park Güell bent.

License : HUTB-006735

Nederlands

Villa met tuin en zwembad nabij Montjuic

Vanaf      130€ / NACHT

17

Geniet van Barcelona en de luxe van thuis! Dit is een prachtig huis nabij het rustige gedeelde van Sants-Montjuïc, dichtbij het Fira en de Palau Sant Jordi. Het huis heeft een grote privé tuin, een barbecue plek en een zwembad. Het is gelegen in het rustige Montjuic enn zeker een goede keuze als u met een grote groep komt.

License : HUTB-009161

Nederlands

Luxe villa met zwembad en jacuzzi

Vanaf      953€ / NACHT

13

Als u in deze prachtige buurt wilt verblijven is dit de perfecte villa voor u! Het ligt in een exclusief gedeelte van de buurt genaamd Horta-Guinardó en bied een comfortabel verblijf met terras, een zwembad, een jacuzzi, een moderne badkamer en een grote tuin. Het is neoklassiek gebouwd gecombineerd met moderne en stijlvolle details.

License : HUTB-001101

Nederlands

Lux familie huis met zwembad in Barcelona

Vanaf      228€ / NACHT

 Lux familie huis met zwembad in Barcelona

11

Als u houd van bergen, dat is deze villa gemaakt voor u. Het is gelegen bij de Sant-Montjuic, en een paar blokken verwijder van het Sant-Montjuic park. U kunt daar gerust hardlopen, wandelen of van de natuur genieten. In de villa vindt u veel kleurrijke elementen wat u herinnerd aan de Bohemian huizen van de 21st eeuw met veel confort.

License : HUTB-004926

Nederlands

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

Enregistrer

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven