Home / Index / Clubs / Dixi 724!
Dixi 724

Dixi 724!

Dixi 724Het volgende artikel is niet alleen voor mensen die Razzmatazz bezoeken, maar het is zeker een goed voorstel voordat u er heen gaat. We hebben het over “Dixi 724“. Nee, dit is geen nieuw model van het openbare toilet, dit is echt de naam van de disco-bar, gelegen in het Sant Marti district, aan Carrer de Sancho de Avila 50. Hier kunt u allerlei soorten stijlen en mensen vinden.

Het voormalige fabrieksgebouw heeft twee verdiepingen, twee grote bars en een terras. Ook is het mogelijk om kicker en biljard te spelen. Een klein vliegtuig aan het plafond en goedkope drankjes (bier €3, rum met cola €4 en Red Bull voor een extra bedrag van €0.50) kenmerken Dixi en zijn de reden dat de het bomvol is op vrijdagen en zaterdagen.

Vind nu uw accommodatie!

Wat u moet onthouden, is dat het een mix is tussen een discotheek en een bar. Dit is de reden dat dansen soms ongewoon is, maar daarom is wel de entree gratis. Het sluit rond 04:00 ’s nachts. Vergeleken met andere pubs, die sluiten om 03:00, is dit redelijk laat.

Tijdens uw bezoek zal er vooral rock-, alternatieve-, power-popmuziek en dergelijke worden gedraaid. Als u een aantal uur wil doorbrengen in Dixi voordat u uitgaat naar een andere club, kunt u het beste uitstappen bij metrostation Marina of Bogatell. Razzmatazz is daar maar een straat vandaan (Carrer de Pamplona 88). Dixi is natuurlijk maar één suggestie, maar in Marina kunt u vele verschillende bars en mensen vinden dus er is altijd wel iets bij wat u aanspreekt.Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index index party-nl vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven