Home / Cultuur / Dime – Taalschool in Barcelona
Dime language school

Dime – Taalschool in Barcelona

Dime - School of Spaans in Barcelona

Vind nu uw accommodatie!

Dime Taalschool

Dime is gelegen in het hart van Barcelona, tussen de wijken Gràcia en Sant Gervasi, op 200 meter van het metrostation Lesseps. Het is een jonge en innovatieve Spaanse school opgericht door twee hoogleraren. De oprichters, samen met hun grote team van docenten, zijn gepassioneerd over hun werk en zijn trots op het helpen van nieuwkomers in de stad om de stad in leven te integreren door middel van taal en cultuur. Spaans wordt onderwezen in kleine klassen (3 tot 8 studenten) met behulp van de communicatieve methode van het onderwijs en door middel van het oefenen van de taal in real-life context.

Bij Dime doe je meer dan alleen saaie grammatica oefeningen!

Ze organiseren maandelijks ook diverse buitenschoolse activiteiten (rondleidingen, wandelingen, speciale klassen) om de studenten verder bloot te stellen de cultuur en de stad. Zij bieden intensieve en extensieve cursussen voor alle niveaus, privélessen, spreeklessen en lessen op zaterdagochtend – ideaal voor degenen die bezet zijn door de week. Als u niet kunt vinden een Spaanse cursus die bij je past, nu contact met Dime en u kunt uw eigen groep te beginnen!

Dime language school
 
Dime Taalschool
Calle Berna 5 – 7 bjs
08006 Barcelona
+34 93 217 8137
De Dime Taalschool Website
De Dime Receptie is open van 10:00 tm 16:00.
Bezoeken op later tijdstip zijn mogelijk op afspraak. 
 

Bekijk grotere kaart

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven