Home / Bästa platserna / De bästa gymmen i Barcelona
Gyms in Barcelona

De bästa gymmen i Barcelona

Letar du efter ett gym under din korta eller långa vistelse i Barcelona? De två största företagen som erbjuder gym tjänster i Barcelona är Club Metropolitan och DiR. På deras hemsidor kan du hitta alla olika platser för deras anläggningar.

Club Metropolitan representerar den lyxiga versionen av gym i Barcelona. Där betalar du ungefär 50 euro per månad samt ett medlemskap på 70 euro, vilket är väldigt bra med tanke på allt som ingår. En notering är att om man vill bli medlem i Metropolitan club måste man registrera sig för minst 3 månader, vilket kanske inte är det bästa erbjudandet om du ska stanna en kortare period i Barcelona. Avgiften för ett dagsbesök ligger på 30 euro. Den bästa anläggningen för Metropolitan club är förmodligen den som är närmast Sagrada Familia, vilken erbjuder en otrolig utsikt över den kända kyrkan från en stor takterrass.  Se bilder nedanför!

För de som stannar i Barcelona i mindre än tre månader är istället gymmet DiR prefekt. Vi kan speciellt rekommendera DiR Castillejos, vilket är det största gymmet i Barcelona och även DiR Diagonal som är väldigt modernt. Där hittar du en takterrass med pool där man kan slappna av samt ett enormt fitness rum man alla redskap man kan tänkas behöva. Ett medlemskap för bara en månad kostar runt 40 euro. Avgiften för ett dagsbesök ligger på 12 euro. Om du kommer men en medlem kostar det bara 3 euro.

Ha ett trevligt träningspass!

‎Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

baesta-platserna

Boende Barcelona


Scroll To Top