Home / Fritid / Surfa i Barcelona
Playa

Surfa i Barcelona

Dags att berätta sanningen om att surfa i Barcelona. Barcelona är en underbar stad för att festa,äta, leva, mode, kultur och sport, men INTE för att surfa! De som säger det ljuger, vill du lära dig surfa är det bäst att inte testa det i Barcelona.

Ibland är det vågor i Barcelona Ciutat Vella area ( nära W-hotel,) detta område kallas Pukas. Har du tur så kanske är vågor just den dag du hade velat testa surfa, då kommer du garanterat vara omringad av flera nybörjare som gör allt för att ta en våg. I sommartider är det nästan aldrig några vågor i Barcelona. Om du vill exprimentera med vågorna, får du gå en höstdag eller vinterdag. Men var försiktig, 12 grader kallt vatten är inte att leka med.

Hitta ditt boende nu!


Visa större karta

Om människor i Barcelona pratar om fantastiska och väldigt bra vågor, Skulle människor från California beskriva det som något mellan vanligt med vagt. Även om vi älskar att marknadsföra iden om att sprida kärlek till havet och surfning runt om i världen, så måste vi vara ärliga. The Pukas Surf School kan hjälpa dig med att ligga på en brädda och hur du ska paddla, vilket är grunderna för surfing. Men vi rekommenderar dig varmt att testa SUP istället (stå-upp-paddling-brädda)!

 

 

 

Boende i Barcelona

Se alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter sport-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top