Home / Beste plaatsen / De beste sportscholen in Barcelona
Gyms in Barcelona

De beste sportscholen in Barcelona

Bent u op zoek naar de beste sportscholen in Barcelona? De twee grootste sportschoolbedrijven in Barcelona zijn Club Metropolitan en DiR. Op de websites kunt u alle locaties van de vestigingen vinden.

Vind nu uw accommodatie!

De Club Metropolitan sportscholen vertegenwoordigen zeker de luxe versies van sportscholen in Barcelona. Hier betaald u rond de €50 per maand en een registratie toeslag van €70, wat erg goedkoop is voor wat ze bieden. Let op: Als u lid van Metropolitan Club wilt, worden moet u zich minstens voor 3 maanden registreren, dus het is niet de beste optie als u maar voor korte tijd in Barcelona bent. Kosten voor een dagticket zijn rond de €30. De beste Club Metropolitan sportschool is waarschijnlijk de sportschool dichtbij de Sagrada Familia, die een geweldig uitzicht op de beroemde kathedraal biedt vanaf een enorm dakterras! Zie onderstaande galerij!

Voor degenen die minder dan 3 maanden in Barcelona verblijven zijn de sportscholen van DiR perfect. Vooral DiR Castillejos, de grootste sportschool in Barcelona en de zeer moderne DiR Diagonal zijn echte aanraders. Daar zal u dakterrassen vinden met zwembaden waar u kunt relaxen en enorme fitnessruimtes met alle apparaten die u zich maar kan voorstellen. Een lidmaatschap voor maar één maand is mogelijk voor rond de €40. Kosten voor een dagticket bedragen €12. Ook kunt u samen met een lid komen en dan betaald u maar €3. Wij raden de sportscholen van DiR zeker aan!

Geniet van uw work-out!

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven