Home / Beste plaatsen / Beste voedingsdeskundigen in Barcelona
Best Nutritionists

Beste voedingsdeskundigen in Barcelona

Niets is belangrijker dan onze gezondheid, en omdat voeding en dieet hierin een grote rol speelt , hebben we een lijst gemaakt van de beste voedingsdeskundigen in Barcelona. We hebben deze drie instituten uitgekozen op basis van uitstekende feedback van voormalige patiënten. Als je ooit nood hebt aan raadgeving over voeding of dieet terwijl je in Barcelona verblijft, dan raden we je aan om contact op te nemen met één van de volgende centra. We verzekeren u dat je in handen zal zijn van van een ervaren team vol professionals.

Zoek nu je accommodatie!

AD Dietistas

Bovenaan onze lijst staat AD (Adriana Duelo) Dietistas, één van de meest populaire instituten in Barcelona. Ze zijn gevestigd in de buurt van Sarria – Sant Gervasi. AD Dietistas is opgericht door 4 ervaren en geregistreerde diëtisten: Adriana Duelo, Mariana Berbel, Helene Mantecon en Clara Cami. Patiënten van AD nemen eerst deel aan gespecialiseerde afspraken met ervaren diëtisten om de exacte behandeling van de patiënt vast te stellen. Daarna stellen de specialisten een gepersonaliseerde behandeling op.

Het team heeft ervaring met de behandeling van een grote variatie aan ziektes, inclusief migraine, darmstoornissen, spierpijnen en overgevoelige huid. Ook zijn ze het eerste diëtistenbureau in de wereld dat gespecialiseerd is in het gebrek aan DAO (DiAmino Oxidase enzyme). Dit tekort leidt vaak tot migraine, prikkelbare darmsyndroom, hypotensie of hypertensie, verstopte neus, bot- en spierpijnen. De professionals bij AD Dietistas werken samen met de patiënt om een dieet- en sportplan op te stellen dat bij de specifieke levensstijl van de patiënt past.

ad-dietistasPhoto: adrianaduelo.com

AD Dietistas is gevestigd vlakbij ‘Les Tres Torres’ metro en treinstation, recht tegenover ‘Jardi de les Tres Torres’. Als je geïnteresseerd bent in een accommodatie in deze buurt, neem dan een kijkje op onze website met appartementen in Sarria Sant Gervasi.

TopDoctors

TopDoctors is een leider op gebied van voedingsinstituten in Spanje. Ze werkten al met verscheidene buitenlandse patiënten, waardoor de dokters Engels, Spaans en Catalaans spreken. Dus maak je geen zorgen! Ze zullen uw situatie tot op de bodem analyseren en u helpen om een juiste oplossing te vinden tijdens een persoonlijk gesprek.

Het selectieproces om te werken bij TopDoctors is nogal streng: per 10 artsen die solliciteren, wordt er maar 1 aangenomen. De klanttevredenheid van elke arts wordt beoordeeld en dit speelt een cruciale rol in het al dan niet aannemen van de arts bij TopDoctors. Het team biedt een gepersonaliseerd advies om ervoor te zorgen dat elke patiënt de meest geschikte arts ter beschikking heeft, afhankelijk van de situatie van de patiënt. Leg uw situatie voor en maak een afspraak online. Ook al heb je een diëtiste nodig, dan nog zal je geholpen worden. De meeste van de specialisten die in het instituut werken, hebben ervaring in de voeding- en dieetkunde.

Kies uw dokter op basis van uw noden en maak meteen een afspraak online op de TopDoctor’s website.

nutritionistPhoto: betapharmacy.com.mt

De dokterspraktijk is gevestigd in Pau Claris, rechtover de bekende winkelstraat Passeig de Gracia in Dreta de Eixample. Als je opzoek bent naar een appartement in deze levendige buurt van Barcelona, check dan onze website met accommodaties in Eixample.

Nutritional Coaching, Experts en Nutrició

Nutritional Coaching, Experts en Nutrició is gespecialiseerd in voeding- en dieetkunde, en wordt geleid door een multidisciplinair team met een uitgebreide ervaring in raadgeving. Wat hen uniek maakt, is de grote selectie aan achtergronden van het personeel en professionals van verschillende disciplines zoals voeding, sociologie, psychologie, sport, haute cuisine, biologie, fysiologie, coaching en geneeskunde.

Ze bieden een grote variatie aan services voor hun klanten, inclusief ondernemingen, professionals en individuen. Sommige van deze services zijn dieet consulting (op afspraak of online), voedingscoaching (op afspraak of online), food shopping in Barcelona Glories Center, sportvoeding (op afspraak of online) en wellness planning voor ondernemingen. Al hun services worden uitgevoerd door gezondheidswerkers met een universiteitsdiploma en een CAFE (Science of Physical Activity and Sport) certificaat.

132380_10150100507105050_2505712_o
Photo: nutritionalcoaching.com

Enkele van hun vorige klanten zijn Sanitas, Danone, Eroski, Nutrition & Santé, Wrigley, Abbott, NutriSport and Isostar. Ze werken ook met een aantal top universiteiten in Barcelona, inclusief Universitat de Barcelona, Universitat Ramon Llull en Universidad de Santiago de Compostela.

Hun kantoor bevindt zich in het centrum van Barcelona, vlakbij Plaça de Catalunya, Rambla de Catalunya en Universitat de Barcelona.

Accommodation Barcelona

View more

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven