Home / Beste plaatsen / Beste Stadstours in Barcelona
city tours

Beste Stadstours in Barcelona

De beste manier om Barcelona te ontdekken is door een stadstour te doen. Doordat Barcelona zo’n grote stad is met een moeilijke oriëntatie structuur, is het niet gemakkelijk om je weg hier te vinden. Met al zijn verschillende districten, is er zoveel te zien en te doen en daarom heb je op z’n minst een week nodig om de beste dingen die deze levendige stad biedt te ontdekken. Dus als je hier bent voor een korte stedentrip is het nemen van een gids tour de perfecte manier om het beste uit je trip te halen. Vooral voor diegene die deze geweldige stad voor de eerste keer bezoeken, bevelen we het sterk aan om één van de vele excursies uit te proberen. van wandeltours tot bus tours, er zijn heel veel verschillende opties om uit te kiezen. Om de keuze gemakkelijker te maken, hebben we hier de beste stadstours in Barcelona samen gesteld. Dus vergeet al dat worstelen met een stadskaart om de weg te vinden en probeer één van deze geweldige stadstours uit!

Barcelona Street Art Tour

street art tour

Met deze geweldige tour, krijg je de stad op een heel andere manier te zien. De Barcelona Street Art Tour laat jou de industriële en alternatieve kant van Barcelona zien met hoge stenen muren geverfd met graffiti, patronen en allerlei andere soorten straatkunst.  De gids, die zelf ook een artiest is, zal jou meer vertellen over de ontwikkelde straatkunst en de graffiti evolutie in Barcelona. Tijdens de tour nemen ze je mee naar skate spots, verborgen galerijen en boetiekjes, en sommige lokale bars die een sterke connectie hebben met de opkomende scene van Barcelona. Het bedrijf denkt ook duurzaam want ze bieden enkel tours aan op eco-vriendelijke bamboe fietsen of te voet. Er zijn verschillende tours door verschillende buurten waaruit je kan kiezen zoals Poble Nou, Born of Raval. De prijs start vanaf €17 per persoon, afhankelijk van welke tour je verkiest. Buiten deze kunst tours, bieden ze ook een graffiti workshop, waar je meer leert over verschillende meest gebruikte technieken voor graffiti en straatkunst.

Buurt:  Arc De Triomf
Telefoonnummer: +34 631 49 41 14
Prijs: €17/person

Bekijk onze website voor het vinden van de beste Appartementen vlakbij de  Arc De Triomf!

Barcelona Sweet Tour

Sweet-Tour-illustration-4

De Barcelona Sweet Tour is speciaal gemaakt voor alle zoetekauwers. Hier kan je verschillende traktaties van de zoete Spaanse en Catalaanse cuisine proeven terwijl je wandelt door de straten van Barcelona. Voor €49 per persoon zal je 10 heerlijke zoetigheden mogen uit proberen, zoals melindros en churros maar ook lokale cake winkels en cafés bezoeken. Tijdens de tour geeft de gids je meer informatie over het belang van de cake en chocolade productie cultuur in Catalonië. Het vindt plaats in de Barri Gotic en Born buurt en heeft een limiet van 15 personen. Verder hoef je je geen zorgen te maken over de taalbarrière want alle gidsen spreken vlot Engels.

Buurt: Barri Gothic
Telefoonnummer: +34 933 17 19 09
Prijs: €49/person

Wil je in de buurt verblijven? Bekijk dan onze Appartementen in Barri Gotic!

Private tour with architect

Architecture-illustration-5

Als je geïnteresseerd bent in de architectuur van Barcelona’s geweldige gebouwen, dan is de Private tour with architect gemaakt voor jou! Ze bieden 3 verschillende tours doorheen diverse buurten. De eerst tour begint bij de Passeig de Gracia en eindigt in de Gràcia buurt, waar je kan genieten van veel verschillende architecturale gebouwen, inclusief enkele bekende Gaudi werken. De tweede tour zal jou rondleiden door de architecturale onderdelen van het Raval district, dat bekend staat voor zijn Boheemse levensstijl. Het is een interessante architecturale buurt met middeleeuwse gebouwen zoals de voormalige Hospital de la Santa Creu, en innovatieve designs van bekende architecten zoals Richard Meier. De derde en laatste tour laat jou de Ribera en Born districten zien, waar je een mix kan vinden van moderne en antieke gebouwen. Deze geweldige privé architecturale tour kost € 61,75 per persoon met 5% korting als je online bestelt.

Adres: Plaza Catalunya
Telefoonnummer: +34 934 231 270
Prijs: €61,75/ persoon

Om in de buurt te verblijven, bekijk onze Appartementen vlakbij Plaza Catalunya!

Accessible Walking Tour

accessible-tour-1-1-1

In Barcelona is alles mogelijk, daarom zijn er ook tours voor mensen met een gereduceerde mobiliteit. Op deze manier krijgen zij ook de mogelijkheid om te genieten van de mooie straten van deze geweldige stad. De Accessible Walking tour is speciaal aangepast door het nemen van een gemakkelijke en toegankelijke route door de rechte straten van Barri Gotic. Leer meer over deze buurt en de interessante feiten dankzij de professionele gids die de wandeltour leidt. In totaal duurt het één uur maar de gids past zijn tempo aan aan de deelnemers. Ook is er de mogelijkheid om een transporteerbare stoel te huren gedurende de tour. Voor de toegankelijke wandel tour betaal je slechts €12,15 met 10% korting als je online boekt!

Buurt: Barri Gothic
Telefoonnummer: +34 934 231 270
Prijs: €12,15/ persoon

Om in de buurt te verblijven, check onze Appartementen vlakbij Plaza Catalunya!

Las Golondrinas Boat Tour

BarcelonaGolondrinas-T24-d_O

Ben je meer geïnteresseerd in Barcelona’s kustlijn omdat je op het strand geboren bent? Neem de Las Golondrinas Boat Tour die jou zal voorzien van geweldige uitzichten op Barcelona vanaf de zee. De Golondrinas boot start vanaf de oude haven, Port Vell en zet zijn route verder langs de kustlijn van Barcelona. Tijdens de tour bevindt je je op een moderne gemotoriseerde catamaran met een bar op de benedenverdieping, waar je drinken kunt kopen, maar ook mindervalide toiletten. Het is mogelijk om tussen twee verschillende tours te kiezen: één van 40 minuten en de andere duurt 90 minuten. Voor de korte tour betaal je 7,20€ en de langere  tour kost 15€.

Buurt: Barceloneta
Telefoonnummer: +34 934231270
Prijs: €7,20 voor 30 minuten, €15 voor 90 minuten

Wil je in de buurt verblijven? Neem dan een kijkje naar onze Appartementen in Barceloneta!

We hopen dat je de kans krijg om één van onze Beste Stadstours  in Barcelona uit kunt proberen. Nog op zoek naar iets om te doen voor of na deze tours? Check out alle activiteiten die Barcelona te bieden!

Locaties van de 5 Beste Stadtours in Barcelona

english-button (1)

view more apartments dutch

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven