Home / Cultuur / Bezienswaardigheden / Goedkoop Weekendje Weg van Barcelona met de Bus
goedkoop weekendje weg van barcelona met bus barcelona-home

Goedkoop Weekendje Weg van Barcelona met de Bus

In de reis, is er altijd een bepaald deel van magie. Ervoor kiezen om een goedkoop weekendje weg van de stad te maken; en, bijvoorbeeld, weg te komen van de dagelijkse routine, nieuwe plaatsen bezoeken om nieuwe mensen te ontmoeten met nieuwe tradities en gewoonten, dit alles maakt reizen tot een werkelijk unieke ervaring. U wilt uw reis echter niet met de verkeerde voet beginnen, toch? Maar, als je besluit om een goedkoop weekendje weg of een kleine reis buiten Barcelona in Costa Brava, Costa Dorada of steden als Madrid, Zaragoza enz. te doen, moet je nadenken over hoe te verplaatsen, vooral als je reist op een budget. In plaats van de auto te nemen kunt u misschien beter kiezen voor een goedkoper voertuig, zoals een bus. Hoewel het niet zo comfortabel is als de trein, is het vaak de goedkoopste oplossing in Spanje.

Cheap Weekend Away from Barcelona by Bus Barcelona-Home

Waarom een goedkoop weekendje weg met de bus vanuit Barcelona?

Hoewel de stad Barcelona een all-in-one bestemming van bezienswaardigheden is, is er nog een wereld van mogelijkheden daarbuiten. Reizen met de bus heeft zeker verschillende voordelen, zoals:

Je kunt je rustig ontspannen zonder je te hoeven concentreren en concentreren op de weg

Hoe vaak heeft u niet uren en uren moeten rijden om uw bestemming te bereiken zonder ook maar een half uurtje te kunnen rusten? Als u met de bus reist, heeft u dergelijke problemen niet en kunt u in alle rust van uw reis genieten. U zult het verkeer en de stedelijke vervuiling verminderen. Door met de bus te reizen, concurreert u in feite in de eerste plaats met het verminderen van de vervuiling, zowel op milieu- als op luchtniveau. Bovendien, rekening houdend met het feit dat onze bussen tot 60 personen kunnen vervoeren, draagt u bij tot een aanzienlijke vermindering van de verkeersopstoppingen!

U zult geld besparen

Tussen benzine en tol is het gemakkelijk te zien dat de auto duurder is dan de bus. Door voor de bus te kiezen zult u veel minder uitgeven en met het uitgespaarde geld kunt u in een beter hotel verblijven of uw goedkope weekendje weg verlengen en de stad rustiger bezoeken.

Cheap Weekend Away from Barcelona by Bus Barcelona-Home

U zult nieuwe mensen ontmoeten

Als u met de bus reist, kunt u medereizigers ontmoeten met wie u onderweg een praatje kunt maken en, waarom niet, misschien zelfs een stuk van uw vakantie samen kunt doorbrengen als u eenmaal op uw bestemming bent aangekomen. U hebt dan de mogelijkheid om de hele duur van uw reis door te brengen in het gezelschap van mensen die net als u graag reizen en hun meningen en ideeën delen over wat u gemeenschappelijk hebt.

U kunt ook zonder rijbewijs reizen

Tegenwoordig beschouwen we het bezit van een rijbewijs allemaal als vanzelfsprekend. Maar misschien is er iemand die zijn rijbewijs heeft ingetrokken of het gewoon niet heeft verlengd omdat hij een bepaalde leeftijd is gepasseerd of gewoon omdat hij als expat in een grote stad als Rome, Londen of Lissabon niet echt meer hoeft te rijden. In deze gevallen, in plaats van vrienden of familie lastig te vallen, waarom kiest u niet gewoon voor de bus?

U reist veilig

De bus is veruit het veiligste vervoermiddel over de weg. In feite zijn, zijn veiligheidsprestaties vergelijkbaar met die van de trein, hoewel de touringcars, in tegenstelling tot de trein, niet over een eigen infrastructuur beschikken en de weg moeten delen met auto’s en vrachtvervoer over de weg.

Cheap Weekend Away from Barcelona by Bus Barcelona-Home

Neem een kijkje op onze blog om meer te weten te komen over enkele van de beste dagtrips en goedkope weekendje weg plannen vanuit Barcelona, zoals Sitges of Andorra!

Páginas Amarillas

Hoe vindt u de juiste bus voor u? Doe gewoon een eenvoudige zoekopdracht op Páginas Amarillas; een platform dat u in staat stelt om alles wat u nodig hebt met slechts één klik te zoeken in heel Spanje en in Barcelona. De Catalaanse hoofdstad zit vol geheimen om te ontdekken en heeft u veel te bieden als u weet waar u moet zoeken. Apotheken, restaurants, hotels … wat je ook nodig hebt in Barcelona, met PÁGINAS AMARILLAS kun je het zeker vinden!

Bent u op zoek naar een appartement om te verblijven tijdens uw goedkope weekendje weg van Barcelona? Bekijk onze SPECIALE AANBIEDINGEN OP APPARTEMENTEN over de hele stad met Barcelona Home!

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

bezienswaardigheden index must-sees-over-barcelona over-barcelona tours-index transport-over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven