Home / Index / Activiteiten / Airsoftvelden in Catalonië
airsoftverlden in catalonië barcelona-home

Airsoftvelden in Catalonië

Airsoftvelden in Catalonië

Misschien weet u al dat Airsoft een van de meest interactieve en dynamische groepsspelen is. Bovendien is Airsoft de laatste jaren erg populair geworden in Spanje. In Catalonië kunt u al vele Airsoft cursussen vinden die verder volledig zijn voorbereid om u alles te bieden wat u nodig heeft om te spelen.

Het kan echter zijn dat sommigen nog niet weten waar de Airsoft velden zich in Catalonië bevinden. Daarom willen wij u graag kennis laten maken met een van de beste Airsoft cursussen in Catalonië en u laten zien waar u deze kunt vinden!

Airsoft Fields in Catalunya Barcelona-Home

Airsoft Spelletjes

U heeft zich waarschijnlijk al vaak afgevraagd welke activiteit u samen met uw familie, vrienden of collega’s kunt doen om samen een leuke tijd te hebben. Airsoft is dan zeker een van de beste groepsactiviteiten. Afgezien van het gelach en plezier dat u zult delen; Airsoft zal u uitdagen om strategisch te handelen en competitief te zijn. Het is niet alleen een spel, het is ook een oefening (zowel fysiek als mentaal).

Als u al bekend bent met paintball, zal het voor u heel gemakkelijk zijn te begrijpen hoe Airsoft werkt. Het belangrijkste verschil is dat in Airsoft spelers schieten op tegenstanders met replica’s van wapens (lucht) genaamd luchtdruk pistolen of in het Engels “air guns”. Ook laten Airsoft kogels geen gekleurde sporen achter zoals bij paintball.

Over de scenarios en uitrusting

De scenario’s en de uitrusting zijn vergelijkbaar met wat in echte gevechten kan worden aangetroffen. Daarom zijn de slagvelden meestal uitgerust met muren, bunkers, loopgraven, torens, voertuigen en andere elementen om het zo echt mogelijk te maken.

De scenario’s en de uitrusting zijn vergelijkbaar met wat in echte gevechten kan worden aangetroffen. Daarom zijn de slagvelden meestal uitgerust met muren, bunkers, loopgraven, torens, voertuigen en andere elementen om het zo echt mogelijk te maken.

Airsoft Fields in Catalunya Barcelona-Home

Er zijn echter normaal gesproken 3 soorten Airsoft pistolen: veerpistolen, gaspistolen en elektrische pistolen. Veerpistolen worden met de hand geladen. Gaspistolen daarentegen werken met een CO2 patroon, een propaan adapter of groen gas. De elektrische pistolen tenslotte worden aangedreven door een batterij. De pistolen hebben dus een hoge snelheid maar een “zachte” kracht die elke schade vermijdt.

Bent u al overtuigd om Airsoft te proberen met uw groep vrienden, collega’s of familie? Dan laten wij u hier zien waar u de beste Airsoft cursussen in Catalonië kunt vinden:

# 1 Airsoft Manau

Airsoft Manau is een airsoft veld gelegen in Barcelona en bovenal bekend om zijn professionaliteit. Ze bieden een enorm en bebost terrein dat 20.000 vierkante meter groot is. Daarnaast is het terrein voorzien van verschillende reconstructies typisch voor de echte slagvelden. U vindt er dus van dorpen met huizen van twee verdiepingen; waarin langeafstandsreplica’s zullen heersen, tot donkere labyrinten, waarin u kunt verdwalen!

In dezelfde geest kunt u bij Airsoft Manau al het materiaal huren of kopen wat u nodig heeft; elk type accessoire. U kunt ook uw eigen uitrusting meebrengen als u die heeft. Een spel kan minimaal 10 minuten en maximaal 30 minuten duren.

Aan het einde, na een zeer intense game, kunt u genieten van de Airsoft Manau bar. Daar heeft u een ruime keuze aan frisdranken en bijvoorbeeld tosti’s met worst.

Adres: Carrer Can Pi, 08394 Sant Vicenç de Montalt, Barcelona / Highway C-32 – Exit 108 St. Vicenç de Montalt

Openingstijden:

  • Open spelen: Zaterdag en zondag van 08:00 – 13:00
  • Privé wedstrijden: Maandag tot zaterdag van 09:00 – 14:00
  • Vertrekken voor bedrijven: Maandag en zaterdag

# 2 Can Bosc Park

Cas Bosc biedt meer soorten activiteiten, waaronder Airsoft. Het is gelegen in de stad Sant Feliu de Codines, op minder dan 30 minuten met de auto van Barcelona. Hier vindt u een groot speelveld dat is verdeeld in verschillende scenario’s.

Airsoft Fields in Catalunya Barcelona-Home

Bovendien kunt u aangepaste gevechten plannen voor uw hele groep. Ook kunt u alle scenario’s huren om specifieke gevechten of campagnes te organiseren. Bij Can Bosc Parc kunt u ook al het benodigde materiaal huren.

Adres: Km 25, Club de Golf San Feliu Carretera C-59, 08182, Barcelona

Openingstijden: Elke dag van 09:00 – 19:00

# 3 C.Q.B. Tactic Los Barracones

Los Barracones is een groot airsoft veld, dat zich in Sant Miquel de Olèrdola bevindt. Dit 23 hectare grote veld heeft dennenbossen en laag struikgewas, verschillende hangaar-achtige constructies, alles gebouwd op een vrij vlakke ondergrond en heeft twee verschillende speelgebieden.

Bovendien kunnen zij weekendwedstrijden en privé-evenementen voor elk feest aanbieden. Als u geen uitrusting heeft, kunt u die huren bij Los Barracones.

Adres: C15 B, Sant Pere de Ribes, 08011 Barcelona

Openingstijden: Weekend


Kijk je uit naar een bezoek aan Barcelona, maar heb je nog geen plannen gemaakt? Neem dan zeker een kijkje op onze WEBSITE waar je aan de slag kunt om een comfortabele verblijfplaats te vinden! Wij bieden verschillende opties in appartementen in verschillende prijsklassen, zodat u verblijft in een thuis.

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

activiteiten-index over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven