Home / Index / City Lockers in Barcelona
City Lockers

City Lockers in Barcelona

tgrhth

City Lockers in Barcelona. Bent u op vakantie in Barcelona en wil u ergens wat tassen achterlaten voor een paar uur? Misschien heeft u uw accommodatie nog niet gevonden maar heeft u geen zin om rond te lopen met zware koffers? U zou City Lockers eens moeten proberen!

Vind nu uw accommodatie!

Wat heeft City Lockers u te bieden?:

Verlaten bagageWij bieden twee soorten kluisjes – Alle kluisjes worden beschermd door middel van een persoonlijke code die u kunt kiezen (geen slot)

– Middelgroot (handbagage) – (Wijdte 40cm x Hoogte 45cm x Diepte 60cm)
– Extra groot (grotere bagage) – (Wijdte 50cm x Hoogte 60cm x Diepte 90cm)

Als u met een groep bent, raden we u aan om van tevoren te boeken. Dit kan door te mailen naar citylockers@citylockers.es

Opslag van grote objecten
Als u grote items heeft die u ergens wil kunnen bewaren in een opslagruimte zoals een surfboard of een fiets, neem dan a.u.b. contact op met citylockers@citylockers.es

Online winkel levering
Als u online wil winkelen en u een adres nodig heeft waar u de gekochte spullen naar toe wil sturen, neem dan contact op met citylockers@citylockers.es en wij ontvangen de spullen voor u, slaan ze op in een kluis en sturen u een berichtje dat u de pakketjes kunt komen ophalen.

Sleutels voor een appartement
Bent u een huisbaas en heeft u problemen met het leveren van de sleutels van een appartement aan uw gasten? Neem dan contact met ons op en wij zullen dit voor u regelen. Stuur een email naar citylockers@citylockers.es.

Printen van Boarding Passes

Als u uw boarding pass moet printen voordat u naar het vliegveld vertrekt, kom dan naar ons kantoor en wij zullen u helpen.

Voor meer informatie:
Adres: C / Francesc Pujols, 7 08002 BARCELONA
Telefoonnummer: +34 93 304 00 95
E-mail: citylockers@citylockers.es

He kunt u City Lockers vinden:

Map City Lockers

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

index whats-new-nl over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven