Home / Over Barcelona / Huur een beveiligde parkeerplek in Barcelona
8488778064_6f9e791f8a_k

Huur een beveiligde parkeerplek in Barcelona

Barcelona Home kondigt met trots de nieuwe en exclusieve service aan: een beveiligde parkeerplek in Barcelona die u kunt huren. Zoals u misschien wel weet, is het niet erg veilig om uw auto ’s nachts buiten te laten staan in Barcelona, vooral als u uit het buitenland komt en uw auto geen Spaans kentekenbord heeft. Elke week worden verschillende diefstallen gerapporteerd en vandalisme is niet ongewoonlijk. Hier komt ook nog bij dat de meeste parkeergelegenheden redelijk var van de stad gelegen zijn en vaak niet erg toegankelijk. Vandaag kunnen wij u een beveiligde parkeerplek in een van de meest centrale plaatsen van Barcelona aanbieden.

Prijs voor een auto

€24,00 per nacht: voor het dagelijkse huren van een auto

Prijs voor een motor

€18,15 per nacht: voor het dagelijkse huren van een motor

Waar is het?

In het midden van de Ramblas, naast het metrostation Liceu en de meest toeristische plaatsen zodat u van de stad kunt genieten vanaf het moment dat u uw auto verlaat. Dit zal uw verblijf ook nog makkelijker maken, aangezien u veel minder problemen zal hebben met het vervoeren van uw bagage. De Ramblas is de langste straat in Barcelona, die loopt van Plaza Catalunya tot Ciutat Vella (de oude haven). Mede dankzij de strategische ligging, is dit één van de meest beroemde locaties van de stad.

 

Zei u beveiligd?

Deze beveiligde parkeerplek aan de Ramblas is ondergronds, u kunt er alleen in als u een pas heeft en het heeft 24 uur per dag bewakingscamera’s. Er is maar een pas die u toegang kan geven en deze krijgt u wanneer u een borg van €40 betaald, wat u terug krijgt als u de pas niet verliest.

secured parking

Reserveren

Als u wil reserveren dan kunt u ons contactformulier invullen, of bellen naar Screen Shot 2015-06-02 at 10.41.23

Uw naam (vereist)

Uw emailadres (vereist)

Onderwerp

Uw bericht

Photo credit: 55Laney69 cc

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

over-barcelona transport-over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven