Home / Index / Bars / Wet Bar
Wet Bar

Wet Bar

Als u een luxe gast bent in het W Hotel de beste plek in Barcelona. Een bezoek aan de Wet Bar dat gelegen is aan het hotel. Deze plek is allen voor gasten, dus u kunt gerust voor een tijdje blijven. De Wet Bar is gewoon prachtig en moeilijk te weerstaan, het heeft een prachtige locatie aan het strand van Barceloneta waar u over het strand en de zee kan kijken!

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

De Wet pool en terras bieden meer dan genoeg zonne-uren. Ja, het is niet alleen een bar!! Tijdens de hete zomerdagen kunt u hier een lekkere cocktail halen en een verfrissende duik nemen in het kristal heldere zwembad, hierna kunt u lekker ontspannen op het terras met het geluid van de oceaan naast u.

Maar, behandel u als een superster en kom naar het tropische W Hotel met de Wet Bar en geniet van een heerlijke cocktail bij het zwembad en de zee!

2014-06-08-Wet-deck-Blue-Marlin-Ibiza-Dosem--_-84

FREE GUESTLIST WET BAR

VIP TABLE RESERVATIONS WET BAR

Voor een exclusieve ervaring is het mogelijk om boot te huren, een kleine voor 6 personen met TV en minibar voor een prijs van 250€ per dag. Een groter model voor 12 personen met TV, bar en jacuzzi voor een prijs  500€ per dag. Het is de ultime manier om van uw privacy te genieten!

Nadat het donker is geworden, het het licht aan gaat, en de muziek harder word gezet wordt er een feest gebouwd met lokale en internationale DJ. Wet Bar is de ideale plek voor uw urban open-lucht feest.

Neem een duik, freest er op los en pak de kans. Het is uw zomer bij de W!


Adres: Placa de la Rosa dels Vents 1, Final Passeig de Joan de Borbo, 08039, Barcelona.
Prijs: Gratis nadat u zich heeft ingeschreven op de gastenlijst van Barcelona-Home.
Openingstijden: April: dagelijks 10:00-06:00. Maart: dagelijks 10 a.m. – 21:00 p.m. Juni: Zondag-Donderdag, 22:00 – 02:00 // Vrijdag – Zaterdag, 22:00. – 03:00  Juli en Augustus: dagelijks 22:00– 03:00. September: Zondag – Donderdag, 22:00 – 02:00 // Vrijdag – Zaterdag, 22:00 – 03:00. Oktober: Zondag – Donderdag, 22:00 – 09:00 //Vrijdag – Zaterdag, 22:00 – 10:00

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Strak en sexy(Hoge hakken en een jurk)

♂ HEREN: Shirt & Schoenen(GEEN sportschoenen of t-shirts)

*Kom op tijd i.v.m. drukte. En een wachtrij op de gastenlijst

FREE GUESTLIST WET BAR

VIP TABLE RESERVATIONS WET BAR

Accommodation in Barcelona

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-nl clubs-nl-index over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven