Home / Over Barcelona / De stad / Parc de les Aigües
Parc de les Aigües

Parc de les Aigües

Parc de les Aigües is gelegen in de buurt van het metro station Alfons X, Dit park is ideaal voor de besteding van mooie momenten en genieten van het uitzicht. Als u op zoek bent voor een meer “menselijk groot park” dan is Parc de les die Aigues het park. U kunt met uw familie of alleen genieten! Wie je ook bent, dit park biedt de mogelijkheid om te picknicken in de natuur in het centrum van de buurt Guinardo.

Vind nu uw accommodatie!

Ideaal voor gezinnen.

Zelf is het park niet zo groot, maar het biedt verschillende opties voor kinderen. Er is zo een speciale ruimte met schommels, zand en ander speel pret.  Er zijn overal plekjes om te zitten voor ouders die comfortabel kunnen genieten zonder enige stress

Geniet van een moment alleen.

Als u alleen bent en wilt genieten van een ontspannen moment, maakt u geen zorgen. Dit park is ook gemaakt voor u, het is verdeeld in twee gescheiden gebieden. Een plek is alleen gemaakt van vegetatie en bankjes, waar u van de natuur kunt genieten en te ontspannen in het rustige deel van het park. In het gedeelde van het park komen mensen alleen of met een vriend, ze genieten van het zeer ontwikkelde park met de vele bomen.

als u alleen bent en wilt genieten van een ontspannen moment, maak je geen zorgen; Dit park is ook gemaakt voor u! Inderdaad, het park is soort van verdeeld in twee goed gescheiden gebied. En één plaats is alleen gemaakt van vegetatie en ondiepten te genieten van de natuur en te ontspannen in een zeer rustige ruimte. In dat gebied, mensen komen naar een zetel alleen of met een vriend, ze genieten van de zeer ontwikkelde vegetatie met veel bomen.

Foto Credit: Teresa Grau Ros  CC

Informatie

  • Adres: Plaça d’Alfons el Savi
  • Hoe komt u er: Stop Alfons X, Metro L4
  • Prijs: Gratis
  • Openingstijden: 10:00 tot nacht
  • Dieren: Toegestaan

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

de-stad over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven