Home / Verblijf / Appartementen dichtbij IESE Business School
Apartments near IESE

Appartementen dichtbij IESE Business School

Hoewel Barcelona vele scholen heeft is een van de meest erkende de IESE Business School van de Universiteit of Navarra. De school bied verschillende programma’s zoals de Master of Business Administration(MBA), Executive MBA en Executive Education, die met een goede beoordeling tot de 10 van de wereld behoren. De campus van IESE organiseert ook Executive Education, Doctoral en International Faculty programma’s. De IESE campus is gevestigd op de heuvel van de buurt Pedrables. Het bied veel faciliteiten met 30,000 m² aan oppervlakte, een kunst hal dat de laatste technologieën showt, een 700 plaatsen groot zaal, ontvangst ruimtes, pc-ruimtes voor studenten en een bibliotheek. De school bied geen huizen aan studenten, dit geeft de kans aan studenten om buiten de campus een verblijfplaats te vinden en het dagelijks leven met de cultuur van Barcelona te ontdekken.

Dit is de reden waarom veel studenten zoeken naar: Huur een appartement in Barcelona.. De meeste studenten zoeken een appartement dicht bij IESE. De buurten Sarria- Sant Gervasi en Les Corts bieden de perfecte locatie omdat ze dichtbij de campus liggen en toch heeft het een goede verbinding met de rest van de stad. Het huren van een appartement in Sarria-Sant Gervasi betekent dat je op een ideale locatie verblijft dat dichtbij de camps ligt en heeft goede verbindingen met de rest van de stad. Of als je kiest om een appartement te huren in Les Corts dan woon je een een levendigere buurt die ook dichtbij IESE en mooi centraal ligt. Hier vind je een selectie uit de beste appartementen dichtbij IESE Business School

Huis huren in Barcelona

Vanaf 1500€ / MAAND

Apartment in Les Corts

Dit prachtige huis is ideaal voor groepen, het heeft ruime kamers en 4 slaapkamers. Gedecoreerd met een moderne look en minimaal gestyled, de lichte en levendige kleuren geven het een uitnodigend en knus gevoel. Volledige uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een kort of lang verblijf, verzekert van een comfortabel verblijf. Gevestigd dichtbij Sant Estacio, een veilig en levendig gebied met goede verbindingen naar de rest van de stad en toch dichtbij IESE campus

Nederlands

Appartement in hartje Barcelona

Vanaf 2500€ / MAAND

Flat huren in Sarria - Sant Gervasi

Deze flat bied 3 slaapkamers en een grote woonkamer. Dit gloednieuwe appartement is simpel toch smakelijk ingericht wat maakt dit huis snel thuis. Heel dichtbij de IESE campus en heeft met de groene metro connectie een perfecte verbinding met de rest van de stad zodat je kan genieten van Barcelona.

Nederlands

Huren in Barcelona

Vanaf 2645€ / MAAND

Flat to rent in Sarria - Sant Gervasi

Dit 3 slaapkamer appartement heeft prachtige houten vloeren, een privé terras en toegang tot een binnen zwembad (gedeeld met de andere bewoners).
De eigentijdse style gedecoreerd met een mix van houten details geeft het een warm een lux gevoel wat goed is afgewerkt. Het licht en de ruimte maakt het een uitnodigend en een perfecte plek om in te leven. De locatie is ideaal want het is dichtbij de campus, nabij het park Güell en heeft goede verbindingen met de rest van de stad.

Nederlands

Vakantie woning huren in Barcelona

Vanaf 2415€ / MAAND

Vakantie woning huren in Barcelona

Dit appartement bied 3 prachtige slaapkamers, het is licht en heeft een ruime woonkamer. Dit appartement is perfect voor groepen. De decoratie is prachtig in balance met warme houten aanpassingen en modern. Het bied alles wat je nodig hebt om in Barcelona te kunnen verblijven. Het is nabij de Sarrio- Sant Gervasi wat is een rustgevend gebied dat dichtbij IESE ligt.

Nederlands

 

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

 map2

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven