Home / Over Barcelona / Het W Hotel – Meer dan alleen een hotel!
View of the W hotel

Het W Hotel – Meer dan alleen een hotel!

Het W hotel staat ook bekend als het Vela hotel. Door haar vorm en uitstraling is dit hotel een ‘must see’ in Barcelona. Dit hotel bied meer dan alleen een plek ter overnachting, maar het is een hele nieuwe betekenis van genieten omdat het de perfecte balance heeft van trendy, sexy en luxe.

Hotels

Het W hotel bied 473 kamer en suites elk is ontworpen en aangekleed met de meest stijlvolle spullen, u kunt er verblijven in de comfortabelste kamers. Meest belangrijk is dat de W een van de populairste en trendy plekken in Barcelona is met dag en nacht activiteiten.

W Hotel Barcelona

U kunt kiezen uit types kamers uit de range van Cozy room ‘knus’ tot de fabulous room ‘sprookjesachtig’, deze kamers starten met een prijs vanaf 230 Euro per nacht. Ook kunt u kiezen uit 6 andere types kamers zoals de Studio suite en de Extreme WOW Suite, deze kamer starten met een prijs vanaf 346,50 Euro per nacht. Zelfs wanneer u een appartement huurt in Barcelona kunt u alsnog feesten geven in het W hotel. Het beste uitzicht over Barcelona is in de trendy club / lounge op in de top van de W genaamd de Eclipse. Gevestigd op de 26ste verdieping zie je het beste van Barcelona terwijl je van je cocktails geniet. U kunt er ook een tijdje tussen uit naar de Bliss Spa, waar je verzorgd word van top tot teen, met de W Spa behandelingen kom je helemaal tot rust en word je lichaam gereset voor uw verdere verblijf. Anders kunt u genieten van de zon en het zwembad met houten terrassen of van het Sun Deck, die bied u het eindeloze uitzicht over de zee en het strand. Als je liever op het strand ligt kunt u naar een van de Wow Cabanas gaan en genieten van de heerlijke maaltijden bij Salt; het strand restaurant. Op deze luxe komen minder toeristen op af dus er is altijd wel plek voor u!

View from the W Hotel

U kunt ook genieten van de vele jaarlijkse evenementen zoals de Wet Deck Series die elke zondag nacht worden gehouden, dit brengt de sociale kant van Barcelona boven met dans, goed eten en lekkere muziek. Op dinsdag wordt de bekende ‘Beauties Night’ gehouden met de elite van het Barcelona nachtleven in de Eclipse. Als u kiest om een appartement te huren in Barceloneta, de W zal een geweldige plek zijn om lekker uit te kunnen gaan, lekker te eten bij een van onze exclusieve restaurants of een warme dag op het strand door te brengen. Anders gezegt, Bij de W heeft u een geweldige tijd!

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

over-barcelona waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven