Home / Index / Activiteiten / Extreme sporten in de buurt van Barcelona
Bungee jumping

Extreme sporten in de buurt van Barcelona

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren als het gaat om vakanties. Sommige mensen willen de hele dag lekker lui op het strand liggen en een boek lezen, terwijl anderen niet meer dan 5 minuten stil kunnen zitten! Als je een echte waaghals bent die niet bang is voor hoogtes, snelheid en kopje onder gaan, dan zijn extreme sporten echt iets voor jou. In Barcelona kun je meer extreme sporten beoefenen dan je in eerste instantie zou denken!

Vind nu uw accommodatie!

Vind nu uw accommodatie!

Bungee-jumpen

De afgelopen jaren is bungee-jumpen erg populair geworden. Bij deze sport is het de bedoeling dat je met een elastisch touw rond je taille of voeten van een hoog gebouw, een brug of een andere hoge structuur af springt. Op minder dat 30 minuten afstand van kun je genieten van de sensatie van een val naar beneden! De brug is gelegen in Sant Sadurní en is bijna 40 meter hoog met een vrije val van 25 meter. Geloof ons als we zeggen dat dit een ervaring vol adrenaline is die je nooit meer zult vergeten!

Parachutespringen

Veel mensen vinden parachutespringen erg leuk om te doen. Het is een echt actie-avontuur dat zorgt voor een hoop adrenaline. Je krijgt er een natuurlijk gevoel van high zijn van, het geeft je een gevoel van kracht en zorgt ervoor dat al je stress verdwijnt. Als je gaat parachutespringen moet je met een parachute op je rug uit een vliegtuig, helicopter of luchtballon springen. Het is niet gewoon vallen.. Het is vliegen! Durf jij te springen op 4000 meter hoogte..? Adres: Aeródromo de la Cerdanya 17538 Alp, en Gerona, Cataluña, España

Kitesurfen

Kitesurfen is een vorm van wakeboarden, waarbij de kitesurfer wordt getrokken door een vlieger in plaats van een boot. De vlieger vangt wind op en trekt hierdoor de surfer over het water. Mensen kiezen om te leren hoe je moet kitesurfen omdat het een echte uitdaging is. Als jij het ook wilt leren zal hier uren voor moeten trainen maar als je het eenmaal kunt is het die tijd zeker waard. Adres: Passeig de Joan de Borbón, 84, 08003 Barcelona

Jet ski

Als je niet zo’n fan bent van hoogtes maar toch iets spannends wilt doen is het misschien leuk om een jetski the huren. Je ziet dan dingen die je vanaf het land niet zou zien en kunt genieten van een prachtig uitzicht.
Adres: Moll de Marina 9, Port Olimpic , Barcelona

Rotsklimmen

Tijdens het rotsklimmen ben je buiten en kun je genieten van de natuur. Ook is klimmen een goede manier van trainen; je bouwt er spieren mee op en kunt gewicht verliezen. Het gaat er niet alleen om dat je de top bereikt! Plezier hebben en lachen tijdens de klim is veel belangrijker. Slechts 35 kilometer van Barcelona vindt je de Montserrat berg, wat een erg populaire klimbestemming is onder de lokale bevolking en toeristen.

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

2 reacties

  1. Ik wil mijn dochter voor verjaardag een parachutesprong kado. Zij wordt en woont in Barca. Periode, liefst ergens tussen 11 en 15 nov 2015.

    graag uw reactie

  2. Hallo meneer van Wersch. Dit is mogelijk, wij verwijzen u graag door naar de website van het bedrijf wat dit voor u kan regelen: http://skydivebcn.com/en/booking/

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activiteiten-index index sporten vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven