Home / Vrije tijd / Vintage Shopping
vintage featured

Vintage Shopping

Barcelona is een wereldberoemde winkelstad. Er zijn verschillende winkels, dus iedereen kan iets vinden wat bij zijn/haar smaak past! De meest beroemde winkelstraat is Passeig de Gracia, waar u luxe designerkleding van grote merken zoals Calvin Klein, Burberry, Dior, etc. kunt vinden. Ook heeft Barcelona veel winkelcentra gevuld met meer algemene winkels zoals Zara, H&M, Pull&Bear, Bershka, enzovoort.

Echter, voor degenen die een meer unieke smaak hebben qua kleding, zijn er vintage winkels. Barcelona heeft vele vintage winkels, dus als u op zoek bent naar unieke kledingstukken dan zou u ze zeker eens moeten gaan bezoeken! Sommige vintage winkels in Barcelona bieden prijzige kleding, maar er zijn ook genoeg betaalbare dingen te vinden. Hier hebben we een lijst van de coolste vintage winkels in Barcelona voor u.

Vind nu uw accommodatie!

Waar?

Vintage winkels zijn aanwezig door de hele stad Barcelona. In alle buurten kunt u er een aantal vinden. Echter, in de buurt El Raval kunt u de meeste vinden. De meest beroemde straat voor vintage winkelen in Barcelona is Carrer de la Riera Baixa. Deze straat is gelegen in El Raval en u kunt er originele en betaalbare vintage kledingstukken vinden!

Winkels

Hier geven wij u een lijst met een aantal van de beste vintage winkels in Barcelona. Natuurlijk zijn er veel meer, maar deze springen er volgens ons uit.

 • LullabyLullaby is een winkel gelegen in El Raval, die kleding verkoopt van de 50’s, 60’s, 70’s en 80’s. U kunt er vrouwenkleding vinden, maar in het einde van de winkel kunt u er ook mannenkleding vinden, kinderkleding en lingerie. Ook is er een smaakvolle collectie aan accessoires. U kunt er designerstukken vinden, maar er zijn ook mer betaalbare kledingstukken beschikbaar.
  Adres: Carrer de la Riera Baixa 22
  Metro: Liceu (L3) en Sant Antoni (L2)
 • Holala!Een van de meest beroemde vintage winkels in Barcelona. U kunt er naartoe gaan voor kleding, leder, accessoires en meubilair. Ze hebben vestigingen op verschillende locaties door de stad.
  Adres: Carrer de la Riera Baixa 11
  Carrer dels Tallers 73
  Plaça de Castella 2
  Metro: Liceu (L3) en Sant Antoni (L2) for Baixa
  Universitat (L1/L2) en Catalunya (L1/L3) voor Tallers & Castella
 • De FaralaeeDe Faralaee is een andere vintage winkel in El Raval. Het biedt een mix aan vintage-, stads- en handgemaakte kleding. U zal er items vinden vanaf €5!
  Adres: Carrer de la Riera Baixa 9
  Metro: Liceu (L3) en Sant Antoni (L2)
 • Le SwingEen knusse boetiek gelegen in El Born. U kunt er kleding en accessoires kopen.
  Adres: Carrer del Rec 16
  Metro: Jaume (L4)
 • La Clinique Fine StoreDeze winkel is gespecialiseerd in vintage zonnebrillen. Naast zonnebrillen kunt u er ook old-fashioned dingen vinden zoals camera’s, schoenen, kleding en veel meer!
  Adres: Carrer dels Mirallers 7
  Metro: Jaume (L4)
 • Paris VintageDeze winkel is iets prijziger dan de meeste winkels, omdat ze vintage items verkopen van grote merken zoals Yves Saint Laurent, Christian Lacroix en Roberto Cavalli.
  Adres: Carrer Rosselló 237, entlo no.1
  Metro: Diagonal (L3 en L5)

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

vrije-tijd winkelen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven