Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Budsjettvennlige leiligheter i Barcelona
5 Sterne apartments

Budsjettvennlige leiligheter i Barcelona

Av og til kan en ferie være et pengesluk. Den innebærer mange utgifter som flyturer, overnatting og alt som blir brukt på mat, aktiviteter og opplevelser. Det samme gjelder også for langsiktige opphold, hvor man har de samme utgiftene for en lengre periode. Den beste måten å komme på forskudd med budsjettet ditt er å finne BILLIGST MULIG OVERNATTING. Uansett, så trenger ikke dette å bety at du taper på kvaliteten av hvor du skal bo. Når du LEIER EN LEILIGHET I BARCELONA som er budsjettvennlig, vil du se at det blir enklere å få levekostnadene her til å gå opp. Flott mat kan man finne til gode priser og aktiviteter er ofte billige, om ikke gratis! Utelivet kan også bli mindre kostbart med våre GRATIS GJESTELISTE til alle de beste KLUBBENE gjennom hele byen. Det er derfor vi har samlet våre beste budsjettvennlige leiligheter i Barcelona så du kan gjøre oppholdet ditt uforglemmelig og samtidig holde deg på budsjett.

TOPPETASJE STUDIO NÆR COMP NOU

Fra 590 € / måned

TOPPETASJE STUDIO NÆR COMP NOU

Dette koselige studioet er bare 10 minutter fra universitetsområdet og bare 5 minutter fra CAMP NOU. Området tilbyr alt du måtte trenge når det kommer til butikker og tjenester, i tillegg til å være veldig godt forbundet med resten av byen. Leiligheten i seg selv er nylig renovert og leies ut fult utstyrt. Den er dekorert med enkel eleganse og tilbyr rikelig med naturlig lys. Den har også air-condition, oppvarming og en elskverdig balkong med utsikt over byen.

buttoms norwegian

RIMELIG OVERNATTING I SENTRUM AV BARCELONA

Fra 942 € / måned

RIMELIG OVERNATTING I SENTRUM AV BARCELONA

This studio offers space, functionality, and lots of natural light. Decorated with classic spanish elements such as tiled floors, it also combines wood, beige and brown tones for a classic yet cosy feel. The apartment also detains a balcony. The space is very well thought for your comfort. located in the Gotico, this means the apartment is right in the heart of the Ciutat Vella, the historic city center.  You will have access to all the main city sites such as the boqueriaPlaca Reial and much much more.

Dette studioet tilbyr romslighet, funksjonalitet og rikelig med naturlig lys. Dekorert med klassiske spanske elementer som flislagte gulv, så kombineres tre, beige og brune toner for en klassisk og koselig følelse. Leiligheten har også en balkong. Rommet er veldig gjennomtenkt for din komfort. Plassert i Gotic , betyr at denne leiligheten ligger i hjertet av CIUTAT VELLA, det historiske sentrum. Du vil ha adgang til alle hovedattraksjoner som boqueria, PLACA REIAL og mye, mye mer.

buttoms norwegian

SENTRAL LEILIGHET I DET HISTORISKE SENTRUM I BARCELONA

Fra 845 € / måned

SENTRAL LEILIGHET I DET HISTORISKE SENTRUM I BARCELONA

Denne flotte leiligheten ligger 2 minutter fra Placa Catalunya og LAS RAMBLAS som utgjør en ekstremt sentral beliggenhet, og hvorfra du enkelt kan komme deg til alle hovedattraksjonene. Plassert i andre etasje i en sjarmerende bygning i BARRIO GOTIC er leiligheten med et totalt areal på 45 kvadratmeter og overnatting for opptil 3 personer. Den består av 2 soverom, hvorav ett er med enkeltseng, en romslig spisestue og en stue med en kjøkkenkrok i amerikansk stil som er fullt utstyrt. Alt man kunne ønske seg for et komfortabelt opphold!

buttoms norwegian

FERIELEILIGHET TIL LEIE SAGRADA FAMILIA

Fra 74€ / natt

FERIELEILIGHET TIL LEIE SAGRADA FAMILIA

Denne koselige leiligheten ligger nær en av de viktigste turistattraksjonene i Barcelona, den berømte SAGRADA FAMILIA. Den tilbyr et totalt areal på 60 kvadratmeter og kan huse opp til 6 personer. Dekorert med varme og stil, består den av en dobbeltseng som kan bli separert til to separate senger, to andre soverom med enkeltsenger, et nylig renovert bad, en lys stue og spisestue som kan nytes av alle og et kjøkken. Du kommer til å elske den friske og moderne atmosfæren i leiligheten, sammen med den sentrale lokasjonen i det livlige nabolaget EIXAMPLE.

License : HUTB-002033

 

buttoms norwegian

Uansett hvilken overnatting du velger, så vil du enkelt kunne finne en RIMELIG LEILIGHET I BARCELONA som vil gjøre oppholdet ditt mer økonomisk, men uforglemmelig likevel, uavhengig om du er her for et korttids – eller langtidsopphold.

 På jakt etter hvor du kan bo i Barcelona, ta en titt på BARCELONA-HOME tilbud av leiligheter. Vi tilbyr alternativer i forskjellige nabolag i Barcelona til rimelige priser. BESTILL NÅ DIN LEILIGHET! 

Overnatting Barcelona

Vill Flere Leiligheter

map2 

Enregistrer

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen