Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Studentleiligheter i Barcelona
Student apartments in Barcelona

Studentleiligheter i Barcelona

Barcelona er den perfekte byen å bo i når du er student på universitetet; ikke bare fordi det er en rimelig destinasjon med et kontinuerlig tilbud av aktiviteter og arrangementer, men er også et sted hvor du finner rimelige STUDENTLEILIGHETER TIL LEIE.

Hvert år velger tusenvis av studenter å gjennomføre sitt Erasmus utvekslingsprogram i Barcelona. Dette involverer å finne en innkvartering for en periode over noen måneder, som har god beliggenhet og ikke er for dyr, noe som er lett å gjøre her. Barcelona har også blitt en ekstremt populære destinasjon blant studenter, på grunn av at så fort forelesningen er over, kan man raskt befinne seg på stranden; byen har en 4,5 km sandstrand hvor du kan sole deg, spille volleyball eller ta en dukkert i havet. Langs med stranden kan man også gå på rulleskøyter, skate eller ta en joggetur. Et bredt utvalg av kulturelle aktiviteter blir også tilbudt her i det mange museum, festivaler og konserter for enhver smak.

Videre vil ikke studentene bli skuffet over BARCELONAS UTELIV: det er mange forskjellige muligheter blant de rimelige barene og klubbene. Å gå ut og ta noen drinker kan bli billig, og det er en stor variasjon av fine steder som har budsjettvennlige tilbud i forskjellige nabolag i byen, som Gracia (Universitetsområdet er utmerket). Club-crawling i Barcelona er vil heller ikke blakke dem: sjekk ut strandklubbene som ligger i Vila Olimpica, dersom de liker kommersiell dance / elektro musikk; electronic-elskere kan gå til Appolo, Moog eller Razzmatazz. Dersom de hører på spansk musikk, burde de gå til Bling Bling eller LaFira.

De vil også ha muligheten til å nyte mange utsøkte restauranter, som fortsatt er rimelige; de kan prøve brunch i Born eller Gracia, siden de ofte har spesielle tilbud for universitets-studenter. Når man flytter til Barcelona, er det mange studenter som har lyst til å lære det spanske språket i tillegg; Barcelona tilbyr et mangfoldig og bredt utvalg av språkkurs i spansk; ikke bare grammatikk og kjedelige timer, i Barcelona kan du være med på matlagingskurs (for eksempel i La Boqueria), surfe i havet eller ta en fjelltur ti Montjuic eller Tibidabo). Når du LEIER EN LEILIGHET I BARCELONA trenger du ikke å betale en formue: studentleiligheter er den beste muligheten. Å dele en leilighet er de vanligste og morsomste muligheten; å bo sammen med andre studenter betyr mindre utgifter, ha det gøy sammen og skape en familie-lignende atmosfære.

Her er noen av våre favoritt studentleiligheter i Barcelona:

SINGLE ROM I LEILIGHET MED TERRASSE NÆR MONTJUÏC

Fra 340€/ måned

Room in shared flat

Dette rommet har alt det grunnleggende samtidig som det er dekorert med stil og enkelhet for å sikre deg et komfortabelt opphold. Med rikelig av lagringsplass er det ideelt for langtidsleie. Resten av leiligheten er romslig og lys med en vakker terrasse som gir deg en utsikt ulik noen annen hvorfra du kan nyte Barcelona! Med beliggenhet nær den nydelige parken i MONTJUIC, vil du ha fordelene med et stille boligområde samtidig som du er nær alt som skjer i sentrum av byen.

buttoms norwegian

PENTHOUSE STUDIO NÆR CAMP NOU

Fra 590€ / måned

Penthouse studio for students

Denne søte studio-leiligheten er ideell for studenter. Den er utstyrt med alt man skulle behøve, og er både lys og romslig. Den har en stue og spisestue, et moderne åpent kjøkken og en dobbeltseng. Du vil også ha adgang til en liten balkong. Den ligger i det berømte nabolaget CAMP NOU, som er i hjertet av byen og har veldig gode forbindelser med resten av byen.

buttoms norwegian

MIDDELHAVSLEILIGHET I CIUTAT VELLA

Fra 1000 €/ måned

Flat to shar in Ciutat Vella

Denne leiligheten med 3 soverom er ideell for å dele med medstudenter. De lyse og romslige fellesarealene er koselige og innbydende, og vil gjøre det enkelt og gøy å bo sammen. Leiligheten er dekorert i en klassisk stil med vakre moderne innslag. Hele leiligheten er fylt med naturlig lys, og fullt utstyrt med hva du måtte behøve. Videre ligger den i CIUTAT VELLA, som er ekstremt sentralt og nær alle viktige attraksjoner, barer, KLUBBER og restauranter. Hva kan vel være bedre enn å nyte byen på denne måten?

buttoms norwegian

BOHEMSK ROM I SENTRUM AV BARCELONA

Fra 700€ / måned

Room in shared flat for rent

Dette rommet er ikke bare lyst med rikelig med plass, det har også en utrolig kunstnerisk følelse takket være dekorasjonen. Rommet er komponert med varme innbydende farger og tilbyr mye oppbevaringsplass. Resten av leiligheten har rikelig med naturlig lys, store stuer hvor du kan nyte fine middager og en vakker terrasse med en koselig sittegruppe. Leiligheten ligger i POBLE SEC, ett av de mest lokale områdene i byen med mange typiske PINXOS BARER og er nærliggende til sentrum

buttoms norwegian

Uansett hva du velger, så vil du garantert finne noe som passer dine behover og ditt budsjett, og sikrer deg en flott tid i Barcelona og under dine studier.

VELG FRA VÅRT BREDE UTVALG AV STUDENT LEILIGHETER I BARCELONA!

Søker du etter hvor du kan bo i Barcelona, sjekk BARCELONA-HOME for tilbud på leiligheter. Vi tilbyr utleie i forskjellige områder av Barcelona til rimelige priser. 

 

OVERNATTING Barcelona

VIS FLERE LEILIGHETER

 Student apartments in Barcelona

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen