Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Leiligheter nær ESADE!
Screen-Shot-2015-09-22-at-18.12.14-597x330

Leiligheter nær ESADE!

ESADE er en internasjonal business-skole med over 50 års erfaring og mange campuser, to av dem i Barcelona. Den globale prestisjen ved denne skolen er velkjent takket være kvaliteten på utdannelsen, de utsøkte professorene som fremmer prosjekter og initiativer for å sikre en så god utdannelse som mulig. Den var blant de første business skolene som fikk de tre mest prestisjetunge akkrediteringene innen sektoren, nemlig AACSB International, EQUIS og AMBA. Videre så er ESADE blant de topp ti på alle internasjonale rangeringer når det kommer til relasjoner til forretningsverden, det være seg både utplassering i selskap ved ESADE Executive Education og selskaper som rekrutterer studenter som har fullført utdannelsen.

Skolen tilbyr studenthus for sine studenter, men det er bare et begrenset antall og i de fleste tilfeller må studenter finne en annen form for overnatting. Det er mange muligheter å velge mellom, som å LEIE EN LEILIGHET I BARCELONA eller LEIE ET ROM I BARCELONA. Disse mulighetene vil ikke bare gi deg sjansen til å OPPLEVE BYEN, men også vil det gi deg en mer autentisk opplevelse og du vil får oppleve å leve side om side med de lokale. Here er et bredt utvalg av rom og leiligheter nær ESADE slik at studiene dine der går så enkelt og fint som mulig.

SJARMERENDE STED I BARCELONA

Fra 1200 € / måned

Flat new ESADE

Denne vakre leiligheten tilbyr en perfekt balanse mellom det moderne og det sjarmerende. Lokalisert i LES CORTS, er det en perfekt plassering mellom sentrum og ESADE Pedralbes Campus. Området har mange små butikker, restauranter og barer som gjør nabolaget livlig og trygt. Leiligheten består av tre soverom, en flott stue og kjøkken. Dekorasjonen og møblene er en miks av det funksjonelle og det stilige, som gir leiligheten en varm og inviterende følelse.

buttoms norwegian

RENOVERT STUDIO I BARCELONA

Fra 730 € / måned

Ideal studio for ESADE students

Dette koselige studioet tilbyr den komfort, romslighet og privatliv man kunne ønske seg i løpet av studiene her. Det har også en beliggenhet nær ESADE Pedralbes Campus, og er nær sentrum og fasiliteter som barer, restauranter og butikker og har veldig gode forbindelser med resten av byen med OFFENTLIG TRANSPORT. Det veldig godt planlagte studioet er 28 kvadratmeter og har et soveområde med to enkeltsenger som kan bli omgjort til en dobbeltseng, en avdeling med en koselig stue og spisestue og et fullt utstyrt og renovert kjøkken og bad. Interiøret er moderne og varmt, og med alt det siste innen elektronikk. Ideelt for studenter som ønsker å bo nær campus, og samtidig forbli nær det livlige sentrum

buttoms norwegian

ENKELTROM I COLLBLANC

Fra 380 € / måned

Room for rent

Denne leiligheten er perfekt for studenter siden den består av en liten innbydende stue, et kjøkken og et bad, begge fullt utstyrt. Lokalisert i det koselige boligområdet Hospitalet nær alle fasiliteter som butikker, barer og restauranter. Zona Universitaria ligger bare noen få minutter unna og du vil ha lett tilgang til hvilket som helst område av byen. Soverommet har en stor garderobe, en enkeltseng, en kommode hvor du kan oppbevare sakene din og et skrivebord hvor du fint kan studere.

buttoms norwegian

LEILIGHET NÆR SENTRUM

Fra 1139 € / måned

Private apartment near city center

Denne leiligheten er perfekt for grupper med studenter som ønsker å dele en leilighet siden den har 3 soverom, hvert med et skrivebord. Siden den ligger i boligområdet Hospitalet tilbyr den en perfekt plassering, midt i mellom å være nær sentrum og samtidig være nær til ESADE CAMPUS. Den nylig renoverte leiligheten har rikelig med lys og er fullt utstyrt for din komfort. Eiendommen disponerer et areal på 85 m2 , delt inn i 3 soverom som nevnt ovenfor (2 doble og ett med enkeltseng), et bad med badekar, et moderne kjøkken og er romslig stue.

buttoms norwegian

Uansett hvilken overnatting du foretrekker, vil Barcelona ha mye å tilby i løpet av dine studier her, med noen av de BESTE FESTENE og mengder av aktiviteter å være med på!

Ser du etter et sted å overnatte i Barcelona? Sjekk BARCELONA-HOME leiligheter. Vi tilbyr overnattinger i forskjellige nabolag i Barcelona til økonomiske priser.

VIS FLERE LEILIGHETER I BARCELONA.

Overnatting i Barcelona

Vis Flere

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen