Hjem / Om Barcelona / Overnatting / RIMELIGE STUDENTBOLIGER I BARCELONA
Cheap Student Accommodations in Barcelona

RIMELIGE STUDENTBOLIGER I BARCELONA

På grunn av variasjonen av flotte akademiske institusjoner og den relativt lave levekostnaden er Barcelona et ideelt sted for studenter fra hele verden. Hvert år blir byen fylt med internasjonale studenter som søker å nyte en dynamisk livsstil og Middelhavsklimaet samtidig som de samler studiepoeng. Vi har valgt ut våre topp tre RIMELIGE STUDENTBOLIGER I BARCELONA, single rom som vi synes mestrer godt å opprettholde den perfekte balansen mellom kvalitet og pris.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

ENKELTROM I GRACIA, BARCELONA

Fra 346€ / måned

ENKELTROM I GRACIA, BARCELONA

Vi elsker hyllene i tre i denne friske og solfylte ETTROMS LEILIGHETEN I GRÀCIA. Den store garderoben tilbyr rikelig med oppbevaringsplass for hele oppholdet ditt, som skuffene du kan dra ut fra under madrassen på den koselige enkeltsengen med sine myke lysebrune sengerammer. Det store vinduet tilfører rikelig med naturlig lys som skinner inn på de fargerike stripede putene og sengetøyet og det fine flislagte gulvet.

Soverommet har adgang til en flott stue dekorert med potteplanter og statuer fra hele verden. Her finner du en koselig sofa og et fint bord i tre som er perfekt for middag eller for å få litt jobb unnagjort på ettermiddagen. Det er også mange andre steder hvor du kan krølle deg sammen med pc-en eller en bok, inkludert den pittoreske frokost-kroken i det separate kjøkkenet eller på den utendørs terrassen møblert med et bord og hagestoler. Leiligheten kommer med mange fasiliteter som gjør den til et perfekt alternativ for LANGTIDSLEIE, inkludert vaskemaskin, et fult utstyrt kjøkken med ovn og et romslig bad med dusj. Leiligheten ligger i det rolige og stille nabolaget Guinardó i den øvre delen av Gracia, nær Gaudis berømte Parc Güell.

Det åsete landskapet i området og nærheten til Parc de les Aigües gjør den til den perfekte leiligheten for sporty studenter som gjerne tar seg en joggetur på morgenkvisten. Leiligheten ligger bare få meter fra Alfons X (L2), metrostasjonen med direkte adgang til Passeig de Gracia of nabolaget El Born.

buttoms norwegian

BILLIG ROM TIL LEIE, BARCELONA

Fra 337€ / måned

BILLIG ROM TIL LEIE, BARCELONA

En av våre favoritt BUDSJETT TILBUD for studenter er denne BILLIGE STUDENTBOLIG I BARCELONA. Det enkle soverommet er møblert med et nattbord med skuffer, et skrivebord i tre med kontorstol og lampe, og en stor hylle som du kan dekorere slik du ønsker. Det er også et stort klesskap i tre som gjør rommet perfekt for lengre opphold. Rommet er dekorert med god smak, med artistiske fotografier av løvetann og ett elegant canvas-stoff på veggene.

En skyvedør leder til resten av leiligheten, en stue med en myk blå sofa og TV, et beskjedent, men praktisk kjøkken med ovn og mikrobølgeovn og et veldig smakfullt designet bad med mosegrønne fliser på veggene og et badekar hvor du kan synke nedi etter en lang ettermiddag med studier. Dette er også en LEILIGHET MED TERRASSE, en fullt møblert med bord og stoler, ett flott sted å nyte en deilig frokost med en bok eller en kopp kaffe. Leiligheten ligger i nabolaget Sagrada Familia, bare noen få minutter fra Gaudi’s ”uferdige symfoni”. Metrostasjonen Sant Pau / Dos de Maig like ved tilbyr rask adgang til Barcelonas sentrum.

buttoms

ENKELTROM I EN LEILIGHET MED TERRASSE NÆR PARC DE MONTJUÏC

Fra 340€ /måned

ENKELTROM I EN LEILIGHET MED TERRASSE NÆR PARC DE MONTJUÏC

Dette rene og enkle soverommet er en av våre favoritt RIMELIGE STUDENTOVERNATTINGER I BARCELONA. Den koselige sengen er redd opp med mykt sengetøy og har en vegghylle like over som er perfekt for en leselampe, en plante eller små dekorative gjenstander. Veggene er pyntet med fint innrammede bilder og klistremerker av sommerfugler som tilfører et friskt, naturlig pust til rommet. Det har også ett nattbord i tre, en hylle med skuffer og et romslig klesskap hvor du kan henge opp klærne dine. Soverommet er unikt fordi det har rikelig med møbler som du kan ommøblere slik du ønsker slik at du vil føle deg som hjemme. Det er også en LEILIGHET MED WIFI, som gjør det perfekt for studenter for å få unna litt studering.

Du vil også ha tilgang til et fellesareal med komfortable sofaer hvor du kan slappe av med pc-en din, og i tillegg et flott spisestue som er dekorert med et stort veggspeil og er møbler med et hvit bord som er perfekt for å studere på. Det fullt utstyrte kjøkkenet har også en liten krok med et skrivebord og en stol, et perfekt sted å surfe på nettet mens du venter på at middagen din lages. Det beste med denne leiligheten er likevel den private terrassen med et bord og mange stoler, hvor du kan slappe av og nyte utsikten over byen. Leiligheten ligger i det fredelige nabolaget Hospitalet de Llobregat, omgitt av flere supermarkeder, kafeer, restauranter og barer. Denne leiligheten er en kort tur fra Ildefons Cerdá togstasjon, som gir deg raskt adgang til resten av Barcelona.

buttoms norwegian

For studenter som søker et enkeltrom i et stille nabolag hvor de kan fokusere på studiene, og samtidig enkelt komme seg inn til det kulturelle sentrum av Barcelona, er disse RIMELIGE STUDENTBOLIGENE I BARCELONA er ideelle steder å bo.

 Ser du etter en leilighet i Barcelona? Sjekk ut våre SPESIELLE TILBUD PÅ LEILIGHETER over hele byen med Barcelona Home

Overnatting i Barcelona

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen