Hjem / Om Barcelona / Las Ramblas
Ramblas

Las Ramblas

Området Las Ramblas er det perfekte valg for din ferie i BARCELONA, med en variasjon av LEILIGHETER like ved. Det ligger innen gåavstand fra de mest berømte attraksjonene og ligger i hjertet av byen!

Finn din overnatting nå!

Å bo nær La Rambla gir lett tilgang til forskjellige spennende aktiviteter og den beste delen; det ligger i sentrum av der alt skjer. Las Ramblas er en lang, fotgjengervennlig gate som strekker seg fra Plaza Catalunya og hele veien ned til Christopher Columbus – statuen nær havnen, med bare to smale enveis kjørebaner som går langs hver sin side av den sentrale Ramblas Boulevard. Las Ramblas ligger i sentrum og her er det mange metrostopp, som gjør det veldig enkelt å komme seg rundt i byen.

Mens du rusler nedover gaten, vil du oppleve den alltid summende atmosfæren her, til alle døgnets tider, og spesielt om kvelden. Her vil du finne gateartister, menneskelige statuer, blomsterboder, utendørs restauranter og til og med kjæledyrbutikker, men vær obs på lommetyver og veskenappere, det er en liten gruppe mennesker som liker å utnytte dette turistfylte området.

Du er bare minutter fra det store markedet, LA BOQUERIA, som er fylt med fargerike, eksotiske og tropiske frukter og grønnsaker, og tilbyr et bredt utvalg av kjøtt, sjømat, oster og egg. Lokaliseringen er sentral, bare 5 minutter fra Katedralen, Havnen, Plaza Catalunya, Operahuset, shopping og mange museer. Like ved Las Ramblas ligger det berømte Operahuset LICEU, og mange plazaer. Den største er PLAZA REIAL, som er fylt av restauranter, barer og klubber.

Shopping i dette området kan være litt dyrere på grunn av det store antallet turister Barcelona tar imot hvert år. Når du går gjennom denne gaten vil du se de mange bodene som selger suvenirer for turister, men du vil også finne mange internasjonale butikker her som Mango, Zara, H&M, Topshop & Bershka.

Dersom du har glemt å pakke med deg spesielle nødvendigheter, skal du ikke bekymre deg! Fra utstyr som elektriske adaptere til spesielle kamerabatterier, og til og med kontorutstyr som kan være vanskelig å finne i en vanlig butikk, vil du mest sannsynlig finne det på El Corte Inglés. Det ligger på den åpne plassen Placa Catalunya, like ved den nordligste delen av Ramblas. El Corte Inglés er et enormt kjøpesenter bestående av syv etasjer med shopping forskjellige kategorier på hver etasje. Hvis du ikke finner det du ser etter her, vil du ikke kunne finne det noe sted!

Restaurantene nære og på Las Ramblas har en store variasjoner i mat, fra verdensberømte restauranter som Burger King, KFC, McDonals og Subway. De har også utallige lokale restauranter som serverer delikatesser fra det spanske kjøkken og tyrkisk mat som en fantastisk durum kebab! Det er også et ypperlig sted å ta en øl eller en dele en mugge sangria sammen med en gruppe venner og bare nyte atmosfæren. Det er mange barer rundt å velge mellom rundt Las Ramblas, siden det ligger i sentrum av utelivet i Barcelona.

Det er alltids noe som skjer her hele dagen og til sent på natt, og hvis du håper på en god natts søvn, er kanskje ikke Las Ramblas det rette stedet for deg. Vær forberedt på mye lyd, liv og røre. Likevel, om du ønsker å bo i hjertet av Barcelona, er Las Ramblas stedet for deg!


Show larger map

Leiligheter Barcelona

Vis Alle

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-nb the-city-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen