Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Skolestart! Leiligheter nær IESE
Apartments near IESE

Skolestart! Leiligheter nær IESE

Selv om Barcelona har mange utdanningsinstitusjoner, er en av de mest omtalte IESE Business School ved Universitetet i Navarra. Skolen tilbyr forskjellige utdanningsprogrammer, som MBA (Master of Business Administration), Executive MBA og Executive Education programmer, som ofte har blitt, og fremdeles blir, rangert blant de topp 10 i verden. Campus i Barcelona har en rekke Executive Education programmer, Doktor programmer og International Faculty program. IESE Campus ligger i åssiden av nabolaget Pedrables. Campus har mange fasiliteter fordelt på et 30.000 kvadratmeter stort område, ultra-moderne forelesningssaler med den nyeste teknologien i tillegg til et auditorium med 700 sitteplasser, møterom, rom med datamaskiner for studentene og et bibliotek.

Skolen tilbyr ikke studentboliger, som i sin tur gir studentene mulighet til å finne bosted utenfor campus og bli integrert i det daglige livet og KULTUREN I BARCELONA. På grunn av dette er det ofte mange studenter som ser etter en leilighet til leie i Barcelona, det være seg et kollektiv eller bare for seg selv. I de fleste tilfeller ser studentene etter en leilighet nær IESE. Det omkringliggende området i SARRIA-SANT GERVASI og LES CORTS og til og med SANTS har perfekt beliggenhet da de er nære skolens campus, samtidig som man er veldig godt forbundet med de sentrale bydelene. Leie en leilighet i Sarria-Sant Gervasi vil si at du er ideelt lokalisert i et rolig boligområde som er nære skolens campus, men også har gode forbindelser til resten av byen. Dersom du velger å leie en leilighet i Les Corts – området, vil det si at du kan nyte et livligere nabolag som ligger i nærheten av IESE og samtidig er sentralt.

Her er vårt utvalg av de best leilighetene som er til leie i nærheten av IESE campus som vil gi deg muligheten til å få mest mulig ut av ditt opphold og dine studier i Barcelona!

HUS TIL LEIE I BARCELONA

Fra 1500 € / måned

HUS TIL LEIE I BARCELONA

Dette vakre huset er ideelt for grupper siden det består av romslige oppholdsrom og fire soverom. Det er dekorert i en moderne og minimalistisk stil, med lyse og livlige farger som gir det en innbydende og koselig atmosfære. Fullt utstyrt med alt du måtte behøve under et kort eller et lengre opphold, har dette huset alle fasiliteter for å forsikre deg at du får et komfortabelt opphold. Plassert nær SANTS Estacio, et trygt og levende nabolag, som også har gode forbindelser til resten av byen, samtidig som det ligger nær IESE Campus.

buttoms norwegian

SENTRAL LEILIGHET I BARCELONA

Fra 2500 € / måned

SENTRAL LEILIGHET I BARCELONA

Denne leiligheten har tre soverom, og store og innbydende oppholdsrom. Denne splitter nye leiligheten med sin enkle, men likevel smakfulle innredning er det perfekte hjemmet når du er hjemmefra. Med rikelig av lys og rom er det lett å føle seg komfortabel. Fult utstyrt med alt du skulle behøve for å få et så behagelig opphold som mulig. Med beliggenhet veldig nær IESE Campus, er den forbundet med den grønne metrolinjen, som vil føre deg direkte til SENTRUM på svært kort tid, så du kan nyte resten av Barcelona.

buttoms norwegian

LEILIGHET NÆR CAMP NOU

Fra 1200 € / måned

LEILIGHET NÆR CAMP NOU

Denne koselige leiligheten har blitt fullstendig renovert og tilbyr alt man skulle ønske seg for et komfortabelt opphold. Interiøret blander elementer som rustikk sjarm som den synlige murveggen, med moderne og funksjonelle møbler og dekorasjoner som gir det hele en stilig og elegant finish. Bestående av to soverom, et bad med dusj, en romslig og lys stue og en spisestue, samt et fullt utstyrt kjøkken. Plassert i området Collblanc er har en ideell beliggenhet midt imellom sentrum og IESE campus.

buttoms norwegian

LEILIGHET I RETRO STIL

Fra 88 € / natt
Fra 1400 € / måned

LEILIGHET I RETRO STIL

Denne leiligheten har tre fine soverom og lyse, romslige oppholdsrom. Den flotte planløsningen av leiligheten gjør den ideell for grupper. Dekorasjonene er i en perfekt balanse mellom av varme finisher i tre og moderne minimalisme. Den tilbyr alt du måtte behøve for et flott opphold i Barcelona. Den har et fullt utstyrt kjøkken og en privat terrasse som sikrer deg et koselig og komfortabelt opphold. Den ligger i nabolaget SARRIA-SANT GERVASI, som er et rolig boligområde som er nær IESE samtidig som det har svært gode forbindelser med resten av byen.

License: HUTB-014212

 

buttoms norwegian

 Ser du etter overnatting i Barcelona, kan du sjekke BARCELONA-HOME sine tilbud på leiligheter. Vi tilbyr alternativer i forskjellige områder av Barcelona til rimelige priser.

Vis Flere Leiligheter

 map4

 

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen