Home / Om Barcelona / Toge i Barcelona
Feature

Toge i Barcelona

Offentligt transport i Barcelona, inkludere; metro, bus, FGC og toge. Det let integreret transportnetværk, gør det utroligt overskueligt at komme hurtigt rundt i byen. Toge i Barcelona bliver brugt meget, og er let tilgængeligt – som alt andet offentligtransport i byen.

Find overnatning nu!

Togsystemet kom til Barcelona i det 19’ende århundrede og var ekstrem populært og blev brugt meget. Selv i dag, kan man stadig finde nogle af de gamle toge. Man kan tage det blå tog op til Tibidabo, dette er også kaldet det kendte Tramvia Blau. Det nye togsystem er moderne opdateret og tilbyder en effektiv, bæredygtighed tilgængelighed form for offentlig transport.

Togene i Barcelona har to separate netværk, med op til 6 linjer, som hedder:. Trambaix og Trambesós netværk. Trambaix består af linje T1, T2 og T3, og dækker Les Corts området, og videre mod øst. Trambesós netværk består af linje T4, T5 og T6, og dækker Sant Marti og Badalona langs kysten.

Togene i Barcelona kører dagligt fra 05:00-00.00.

Billetter:

Som alt andet offentlig transport i Barcelona, kan man købe forskellige billetter – afhængigt af ens behov. Man kan købe enkeltbilletter til toget i billetautomaterne, som er ved hvert stop og koster 2€. Man kan også købe et rejsekort, som kan bruges til metro og bus også. Man kan også bruge Barcelona’s turist kort til togene.

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top