Home / Index / Bars / Taverna Amsterdam
Taverna Amsterdam

Taverna Amsterdam

Taverna Amsterdam is een bekende bar in Barcelona, gelegen vlakbij de beroemde Ramblas en Plaza Catalunya en de metro stations Passeig de Gracia (L3 en L4) en Girona (L4), in de straat Aragó 305.

 

 

 

Vind nu uw accommodatie!

De bar staat bekend voor zijn goede eten dat de hele dag tot aan middernacht wordt geserveerd, grote schermen met live satellieten voor sportwedstrijden en de grootste keuze aan bier in Barcelona, variërend van Spaans, Nederlands, Duits, Belgisch, Engels tot Mexicaans.

Bovendien heeft Taverna Amsterdam elke week speciale aanbiedingen. Op 3 december kunt u bijvoorbeeld een hamburger (200 gr) met friet bestellen voor €8.50. Op donderdag is het studentenavond en van 22:00 tot 23:00 is bier en wijn dan maar €1.50, plus gratis tapas. Voor degenen die erg veel honger hebben is er een menu voor €9.50 (nasi schotel met saté en een biertje). Op vrijdag is de aanbieding een drankje na werk en gratis tapas, op zaterdag ‘Cosmo night out’ (Cosmopolitans voor €4.50) en op luie zondagen kunt u bier kopen voor maar €1.50. Aangezien de aanbiedingen vaak veranderen is het verstandig de website in de gaten te houden.

tavrna_amsterdam

Naast eten en drinken, kunt u hier ook belangrijke sportwedstrijden kijken op een van de 4 schermen. Er is zelfs een breedbeeld tv met een scherm van 2 meter breed.

The opening hours of Taverna Amsterdam are from 10 am till 2.30 am on Tuesdays, Wednesdays, Thursdays and Sundays, 10 am till 3 am on Fridays and Saturdays, Monday closed.

Averna Amsterdam is open van 10:00 t/m 02:30 op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag en van 10:00 t/m 03:00 op vrijdag en zaterdag. Op maandag is het gesloten.

Zie je daar!

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-nl cultuur eten-en-drinken index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven