Home / Over Barcelona / Talent Search People
Talent Search People

Talent Search People

Talent Search People is een internationaal wervingsbureau. Ze hebben op het moment kantoren in Barcelona (2) en in Madrid, waarvandaan zij het wervingsproces uitvoeren door heel Europa. Vanwege de groei die zij doormaken zijn ze van plan om nog twee kantoren te openen buiten Spanje. Ze zijn experts in het selecteren van profielen en kandidaten in 4 secties: IT & E-Commerce, Sales, Finance en Native Speakers (meertalige profielen).

Vind nu uw accommodatie!

Ze voeren het wervingsproces uit voor alle soort verschillende bedrijven, van opstartende bedrijven helemaal tot aan multinationals. Ze opereren door heel Europa en hebben voorheen ook wervingen uitgevoerd in andere continenten. Bovendien bieden zij ook diensten zoals Implants, Outplacement, Interim Management en ze bieden wervingsdiensten door heel Europa.

Het team bestaat uit meer dan 50 consultants uit allerlei verschillende velden en van verschillende nationaliteiten. Tussen hen worden meer dan 22 verschillende talen als moedertaal gesproken! Volgens online vacaturebanken zoals Monster, is Talent Search People gerangschikt in de top 3 bedrijven als het op het zoeken of vinden van werk aankomt. Het is een bedrijf dat elke dat streeft naar het verstrekken van betere service naar zijn cliënten en kandidaten.

Als u op zoek bent naar nieuwe professionele uitdagingen of op zoek bent naar talent voor binnen uw bedrijf, aarzel dan niet om contact met ze op te nemen.

Verdelingen

Sales

Sales is de oudste verdeling in het bedrijf. Voorbeelden van het soort posities beschikbaar bevatten sales managers, nationale leiders, sales vertegenwoordigers en promotors.

Finance

TSP werkt samen met een aantal van de meest belangrijke bedrijven in de bank- en financiële sector. Hun cliënten zijn zowel kleine bedrijven als bedrijven en grote multinationals. De soorten banen die worden aangeboden bevatten financiële en accounting posities.

IT & E-Commerce

Deze verdeling heeft de meeste groei meegemaakt binnen het bedrijf. De cliënten variëren van lokale bedrijven tot multinationals en de meest gevraagde profielen voor banen zijn web ontwikkelaars, IT project managers, support ingenieurs en technische experts in online marketing.

Native Speakers

Deze verdeling specialiseert in de selectie van internationale en tweetalige kandidaten voor multinationals gevestigd in Spanje. De banen die worden aangeboden zijn onder andere klantenservice agents, financiële professionals voor gedeelde servicecenters, vele sales posities, backoffice personeel; posities waar het nodig is dat iemand meerdere talen kan spreken!

 

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

over-barcelona werken-in-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven