Home / Om Barcelona / Arbeta i Barcelona / Talent Search People
Talent Search People

Talent Search People

Talent Search People är ett internationellt rekryteringsföretag.För närvarande har de kontor i Barcelona (2) och i Madrid, där de sköter sin rekrytering från hela Europa. Tack vare tillväxten planerar rekryteringsföretaget att öppna två nya kontor utanför Spanien. De är experter på att välja profiler och kandidater inom fyra områden: IT & E-handel, försäljning, ekonomi och modersmål (Språkiga profiler).

Hitta ditt boende nu!

De utför rekryteringsprocessen för alla typer av företag, från nystartade hela vägen till stora multinationella företag. Deras verksamhet omfattar hela Europa,  även fast de har genomfört rekrytering i andra världsdelar också. Vidare erbjuder  de andra tjänster: t.ex. implantat, Interim Management och Omanställning.

Teamet består av fler än 50 konsulter från alla olika områden och nationaliteter. De talar mellan 22 språk olika språk på en flyttande nivå! Enligt “Till online-jobbportaler”: som Monster, är talent search people rangordnade bland de 3 bästa företagen att söka och hitta arbete. Det som företaget stävar efter varje dag är att ge bättre service till kunder och kandidater

Om du letar efter nya professionella utmaningar eller är på jakt efter talanger för ditt företag, tveka inte att kontakta dem.

Avdelningar

Försäljning

Försäljning är den äldsta avdelningen i företaget. Exempel på positioner inkluderar försäljningschefer, nationella ledare, initiativtagare och säljare.

Finans

TSP samarbetar med några av de viktigaste företagen i bank- och finanssektorn. Deras kunder finns både i små och medelstora företag samt stora multinationella företag. De typer av jobb som erbjuds inkluderar finansiella och ekonomiska positioner.

IT & E

Denna avdelning har upplevt den största tillväxten inom företaget. Kunderna sträcker sig från lokala företag till multinationella företag. De stört efterfrågade profilerna för jobb är webbutvecklare, IT projektledare, ingenjörer  och tekniska experter inom marknadsföring på nätet.

Språk

Denna avdelning är specialiserat på urvalet av kandidater  som är internationella och flerspråkiga. Till de multinationella företagen i Spanien. Jobben som erbjuds inkluderar kundtjänstagenter, ekonomer för delade servicecenters, säljpositioner och kontorspersonal; I positionerna är huvudkravet är att tala flera språk!

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

arbeta-i-barcelona om-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top