Home / Fritid / Storcentre i Barcelona
malls

Storcentre i Barcelona

Barcelona er en af de førende storbyer inden for mode, hvor man kan finde alle slags innovative og unikke ting. Det bedste sted at shoppe er i en af de mange storcentre i Barcelona. Her er en guide over centre du skal besøge imens du er i Barcelona.

Find overnatning nu!

La Maquinista

La Maquinista er en af de største centre i Barcelona. Der er et stort udvalg af populære tøjbutikker, som eksempelvis: Zara, Bershka, Mango, Stradivarius og Hollister. Det specielle ved dette center er at der ikke er noget tag. Det er en åben plads, som giver dig mulighed for at nyde solen i mens du besøger de mange butikker.

Der er sofaer og stole tilgængelige for alle, og specielt til de kærester som er trætte, efter at have været slæbt med rundt i butikkerne. Der er også mange spisesteder hvor man kan stille sin sult.

La Maquinsta ligger en smule langt fra byen, så man skal besøge centret en dag man har god tid.

Åbningstider: Mandag til lørdag fra 10.00 – 21.30.

Adresse: Paseo Potosí 2, Metro Sant Andreu eller Torras I Bages (L1).

Diagonal Mar

Diagonal Mar er en center tæt på forum i Diagonal Mar. Dette storcenter består faktisk af Alcompo – det samme som Auchan i Frankring og er et stor center med mange butikker.

Du kan finde alle dine yndlings butikker her samt et antal gode restauranter. Ydermere er der også mange elektronik butikker som, FNAC.

Åbningstuder: Mandag til lørdag 10.00 – 22.00.

Adresse: Avinguda Diagonal 3.

Las Arenas

Las Arenas er en storcenter, som ligger ved Placa Espanya. Arkitekturen ved dette bygning, gør den til noget helt ekseptionelt – specielt om aftenen, hvor bygningen bliver lyst op i mørket.

For 1€ er det også muligt at komme op på taget af Las Arenas og beundre udsigten over Placa Espanya og slottet ved Montjuic

Der er mange restauranter på taget, som tilbyder en idylsk atmosfære for hele familien.

Åbningstider: Fra mandag til lørdag 10.00 – 22.00.

Adresse: Gran Via de les Corts Catalanes 373-385.

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da shopping-da-2

Overnatning Barcelona


Scroll To Top