Home / Vrije tijd / Winkelcentrums in Barcelona
malls

Winkelcentrums in Barcelona

Winkelcentrums in Barcelona zijn er maar genoeg! Barcelona is een van de grootste modesteden van de wereld waar u veel innovatie en unieke ontdekkingen kunt doen op het gebied van winkels. De beste plekken om te winkelen zijn in de lokale winkels. Hier leggen wij de drie winkelcentrums voor die u echt eens moet bezoeken!

Vind nu uw accommodatie!

La Maquinista

La Maquinista is een van de grootste winkelcentrums gevestigd in Barcelona. Het bevat veel populaire kledingmerken, zoals Zara, Bershka, Mango, Stradivarius en Hollister. Het bijzondere aan dit winkelcentrum is dat het geen dak heeft. Dat klopt, het is een open ruimte waar u van het zonlicht kunt genieten terwijl u de winkels bezoekt.

Kleine banken en stoelen zijn voor iedereen beschikbaar, met name voor het gezelschap dat moe is na een lange dag winkelen met zijn vrienden of partner! Ook zijn er plaatsen te vinden waar u uw honger kunt stillen; fastfoodrestaurantjes en ander soort restaurantjes zijn overal!

Dit is de ideale plek om te gaan winkelen wanneer u genoeg tijd heeft, aangezien het relatief ver weg ligt van het stadscentrum en andere bezienswaardigheden.

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10:00 – 21:30.

Adres: Paseo Potosí 2, metrostations Sant Andreu of Torras I Bages (L1).

Diagonal Mar

Diagonal Mar is een winkelcentrum gevestigd vlakbij Forum in Diagonal Mar. Dit winkelcentrum bestaat in feite uit Alcampo, equivalent aan Auchan in Frankrijk en een groot winkelcentrum waar u vele winkels kunt vinden.

U kunt al uw favoriete winkels vinden hier, net zoals een groot aanbod aan fantastische restaurants. Bovendien vind u hier winkels met elektrische huishoudtoestellen en, de FNAC, een audio-video winkel.

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10:00 – 22:00.

Adres: Avinguda Diagonal 3.

Las Arenas

Las Arenas is een winkelcentrum gevestigd in Plaça Espanya. Door de architectuur heeft het de vorm van een arena. Dit gebouw toont een uitzonderlijk zicht, vooral in de avond wanneer alle lichten het winkelcentrum oplichten.

Voor €1 is het mogelijk om het dak van Las Arenas op te gaan zodat u het magnifieke zicht van Plaça Espanya en het kasteel van Montjuic kunt bewonderen.

Op het dak zijn verschillende restaurants en deze bieden een idyllisch frame om van een etentje met uw vrienden en familie te genieten!

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10:00 – 22:00.

Adres: Gran Via de les Corts Catalanes 373-385.

 

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

vrije-tijd winkelen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven