Home / Om Barcelona / Lej en scooter i Barcelona
Scooter Rental

Lej en scooter i Barcelona

Den hurtigste måde at komme rundt i Barcelona, er med una moto – en scooter. Lej en scooter i Barcelona, og du vil være sikker på at komme hurtig rundt i byen, også selvom der er trafik. Desuden koster det næsten ikke noget i Benzin. Den største fordel er faktisk at man kan parkere hvor som helst, så man har let ved udforske byen.

Find overnatning nu!

Som turist kan man let leje en scooter. En scooter med en 50 cc motor kræver at man har kørekort, og er mindst 18 år gammel. For scootere med en 125 cc motor skal man have haft kørekort i mindst 3 år, og være mindst 21 år. Den gode ting ved Spanien, er at man ikke behøver at have et kørekort til motorcykel for at køre på en scooter med en 125 cc motor. De mindre motorer på 50 cc kan køre op til 60 km/t, og den anden kan køre op til 110 km/t.

Jo længere du lejer en scooter, jo billigere bliver prisen. Vi anbefaler stærkt Cooltra, som handler med langtidsudlejninger af scootere, hvor det koster 120-190 euro om måneden for en scooter med en 125 cc motor. Dette er virkelig en god pris! Hvis du mangler en scooter for en uge, giver dette specielle tilbud bestemt mening.

Kør aldrig på en scooter uden hjelm eller med alkohol i blodet. Man vil få en virkelig stor bøde, samt man risikerer at miste livet. Husk at kig i side spejlene og kør forsigtigt!

Disse firmaer er gode for udlejning:

Cooltra:  Bedste service samt studierabat
Mondo Rent: Gode priser

Lej en scooter i Barcelona og ha’ en fantastisk dag.

 

 

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top