Home / Om Barcelona / GoCar Tours i Barcelona
GoCar Tours

GoCar Tours i Barcelona

GoCar Tours

Leder du efter en ny måde at opleve byen på? Prøv en køretur i den lille gule bil. GoCar Tours i Barcelona, er en ny og spændende måde at opleve byen på, som du ikke har prøvet før.  Denne lille gule cabriolet bil, tager dig rundt i byen på egen hånd. Bilen har en indbygget GPS, som fortæller hvordan du kan komme rundt, samt giver dig informationer om de forskellige seværdigheder i Barcelona. 

Bilerne er smarte, så man kan let læne sig tilbage og slappe af. Med en GoCar kan man selv vælge vil man gerne vil se, og hvad man ikke vil se. Hvis man ikke har så meget tid, kan man se byen på under en time, alligevel tager en almindelig tur omkring to timer og 30 min. GoCar kan køre op til 35 km/t. Bilen har plads til to mennesker, men man kan have sine tasker i bagagerummet. Bilen er som ens egen, der gør at man slipper for at vente på forskellige busser. Man har også mulighed for at køre i de forskellige smalle gader, hvor der ikke er plads til busser og biler.

Find overnatning nu!

Hvis man har lyst kan man følge den anbefalede kortguide, eller man kan køre lige dertil hvor man vil. GoCar er på engelsk, spansk, catalansk, fransk, tysk og italiensk. Man skal mindst være 21 år for at leje bilen. For mere information se hjemmesiden her 

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top