Home / Udlejning af scootere i Barcelona
Scooter Rental

Udlejning af scootere i Barcelona

Scooter Rental

Den hurtigste måde at komme rundt i Barcelona er på scooter.

 

Der er mange, der nyder at rejse rundt i Barcelona om sommeren, men mange af turene er begrænset eller velplanlagte. Nu har du chancen for at rejse hvor som helst, da mange firmaer tilbyder udlejning af scootere i Barcelona, så turister kan komme frit rundt fra by til by.

 

 

 

 

 

Find your accommodation now!

How does it work?

Alt du skal gøre er at besøge deres hjemmeside eller ringe og reservere en scooter og aftale, hvilken by den skal afhentes i. Du kan leje en scooter i flere måneder og til meget overkommelige priser. Derfor er dette den bedste, billigste og mest sjove måde at rejse rundt på.

Hvis du ikke føler dig komfortabel eller aldrig har kørt på en scooter før, tilbyder de et to-timers kursus for at sikre, at du nyder oplevelsen. Det er ganske nemt at leje en scooter, alt du behøver er et pas, en alder på 18 år, et spansk kørekort og et depositum på 250 euro, hvoraf de fleste bliver returneret. Det er ret nemt at få et spansk kørekort, du skal bare have en officiel oversætter til at oversætte din nuværende licens.

Virksomhederne har to forskellige scootere at vælge imellem: en 50 cc og 125 cc cylinder. Man skal være 21 år gammel for at leje en 125cc cylinder, og have tre års erfaring. Hvis du vil rejse uden for Barcelona, skal du tage forsikring ud. For længere ture skal man også overveje at leje en bil.

Gode nyheder for alle Barcelona-home kunder! Du vil få 10€ i discount ved at bruge promotionskoden “BARCELONAHOME10”!

Overnatning i Barcelona

ALT

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

Overnatning Barcelona


Scroll To Top